torsdag, september 22, 2011

Gällande Anders Behring Breivik: PST har fått 700 tips om ekstremister"PST har fått 700 tips om ekstremister etter terrorangrepet den 22. juli. –Det norske folk vil få vite om det hvis vi avdekker et nettverk rundt gjerningsmannen, sier PSTs etterforskningsleder Erik Haugland."

"Tipsene om personer i det høyreekstreme miljøet som kan utgjøre en fare for samfunnet, har strømmet inn til Politiets sikkerhetstjeneste i ukene etter terrorangrepet den 22. juli.

– Tilgangen på tips fra publikum har vært stor. Til nå dreier det seg om cirka 700 tips, sier politiinspektør Erik Haugland, som leder Politiets sikkerhetstjenestes (PSTs) etterforskning av terrorangrepet den 22. juli.

–Det dreier seg om konkrete tips knyttet til terrorhandlingen den 22. juli og om gjerningsmannens omgangskrets, tips om mistenkelige personer eller andre folk i det høyreekstreme miljøet, sier Haugland."


Aftenposten

Bloggen och några bloggläsare har skickat in några tips/funderingar sen den 22 juli och uppmanar er som eventuellt har konkreta och värdefulla tips - skicka dem till SÄPO och PST  Ni gör självklart detsamma när det gäller islamistiska terrortips eller dylikt. /Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: