lördag, november 21, 2009

Kitimbwa Sabuni attackerar det öppna samhället

"Nalin Pekgul är en säregen politiker som rest på en snärjig väg för att komma fram till det hon är idag, socialdemokraternas eko av Jimmie Åkesson. Enligt egen utsago drömde hon i sin tidiga ungdom om att bli självmordsbombare i kurdernas kamp mot den mäktiga turkiska militären (Aftonbladet 070310). Modet kanske svek henne för med självmordsbombandet blev inget av men som ung politiker i Sverige berättade hon om sin vilja att som muslim bära slöja vilket skulle öka hennes risk att drabbas av den svenska islamofobin. Kanske modet svek henne då också för slöjbärandet blev det heller inget av med."

Läs HELA inlägget och kommentarena på Newsmill

Kitimbwa Sabunis Afrosvenskarna lever på bidrag från Allmänna Arvsfonden. LÄS HÄR!

Där hamnar ditt arv om du inte skriver testamente. Afrosvenskarna fick nyss igenom att man ska ta bort kvartersnamnet "Negern" i Karlstad. Innan har han försökt stoppa utgivningen av Tintin.

Afrosvenskarna - inklusive Nyamko Sabuni - marcherade och krävde att Sverige skulle ta på sig sin del av "slavskulden".

"- Svenskarna är dåliga på sin historia. Våra skolböcker behöver uppdateras, så att även Sveriges del i slavhandeln lyfts fram, föreslog minister Sabuni under sitt tal." DN 2007

En av dem som vågat sig på att gå emot Sabunisläktens behov av att svenskarna ska erkänna sin skuld i slaveriet och all annan rasism är Dick Harrisson:

"Självklart är våra europeiska förfäder skyldiga till att ha köpt slavar i Afrika. Men afrikanerna är skyldiga till att ha sålt dem - frivilligt, girigt och utan skrupler, skriver Dick Harrison, som kallar kritiken mot hans böcker om slaveriet för historierevisionism."

http://imittsverige.blogspot.com/search?q=afrosvenskarna

Hans och Nyamkos farbror startade Centrum mot rasism, som bland annat har försökt att förbjuda glassen Nogger.

Centrum mot rasisms ordförande, Mariam Osman Sherifay polisanmälde Aftonbladet för publicering av Jimmie Åkessons debattinlägg om att islam (inte muslimer generellt, som folk försöker få det till) är det största hotet mot Sverige.

En person i styrelsen för CMR har blivit anmäld för sexuella trakasserier. Kvinnan som anmälde åkte ur styrelsen, mannen som anklagades för sexuella trakasserier fick förnyat förtroende.

Det är bara att googla på, det finns hur mycket information som helst om dessa omättbara kravmaskiner som ständigt sjunger i De kränktas kör.

http://imittsverige.blogspot.com/2007/08/allmnna-arvsfondens-pengar.html

http://frianyheter.wordpress.com/2009/03/15/om-allmanna-arvsfonden

http://imittsverige.blogspot.com/2008/02/malm-elever-p-utbildning-hos.html

http://imittsverige.blogspot.com/2007/12/misstnks-ha-bluffat-till-sig-50.html

Tintin i Kongo kan man köpa på BOKUS


/Fröken Sverige


Inga kommentarer: