tisdag, november 17, 2009

Skolhem planeras för ensamkommande ankarmän

"...Med vid mötet var också (socialdemokraten) Mohammed Alkazhami som är chef för Ludvika och Smedjebackens gemensamma integrationsenhet."

"Brunnsvik har gått ut med information om att man tillsammans med Smedjebacken planerar för ett "skolhem" med 12 platser. I förra veckan informerades kommunstyrelsen i Smedjebacken.

Mottagande av ensamkommande flyktingbarn kostar inte kommunerna en krona. Staten genom Migrationsverket står för allt, uppger Alkazhami."

DT

Kan förklara hur staten och Migrationsverket får sina pengar? Just det, skattemedel. Som vi alla får betala.

Googlar man på Mohammed Alkazhami, så ser man hur mycket folk han anställer hela tiden. Den organiserade männskosmugglingen som våra etablerade politiker och media stöttar, är lukrativ. Allt med hjälp av skattemedel.

De som verkligen behöver hjälp, kommer givetvis aldrig att få den. För de har knappast råd att betala mellan 35-100.000:- för att ta sig hit.

Politiskt Inkorrekt: Hitskickade unga män ska placeras på Folkhögskola

DN

"Och vår GD ”glömde visst” att nämna att dessa ”barn” i mer än 90 % av fallen själva blir anknytningspersoner när föräldrarna och alla andra som var ”döda” eller ”försvunna”, dyker upp så snart deras son (oftast) eller dotter har fått PUT"

Merit Wager: 30 ensamkommande asylsökande pojkar till Hammarby Sjöstad

Finland: Ålderstest av asylsökande införs i utlänningslagen


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: