söndag, november 01, 2009

Stort bråk i somaliska Hjällbo

"Ett 30-tal personer skall ha deltagit i slagsmålet som skedde på en parkeringsplats bakom ICA i Hjällbo Centrum. Väktare som var på plats försökte sära på dem slogs.

Tre personer fördes till Östra sjukhuset och till Sahlgrenska sjukhuset. En har fått ett knivhugg i bröstet, en i buken och en i nacken. Ingen av skadorna anses som livshotande.

Vad som föregått bråket är oklart.

- Motivet till bråket känner vi inte till men de inblandade har använt batonger, pepparspray, knogjärn och knivar, säger Thomas Fuxborg, presstalesman hos polisen i Västra Götaland.

GP

Tiidgare i bloggen om somaliska Hjällbo:

Valp knivhöggs i somaliska Hjällbo, Göteborg

Polisbil attackerades med raketer i Hjällbo


Somaliska kvinnor i Hjällbo känner sig trakasserade av socialtjänsten: - Vi kräver våra rättigheter, säger hon. Annars kan vi lika gärna åka tillbaka till Somalia...

"En somalisk krigsherre skulle i september besökt Hjällbo på inbjudan av stadsdelens socialdemokratiska förening. Efter att GP börjat ställa frågor stoppar partidistriktet besöket."

Somaliska penningförmedlaren häktades:"Enligt skattebrottsutredaren Ove Jakobsson strömmar allt mer pengar via hawala-systemet, och ger ett exempel: En svensk aktör som han granskat omsätter nu 50 miljoner kronor i månaden."

Asiili Aadan reagerar på uttalandet och menar att många inte har möjligheten att anmäla sitt missnöje med en avslagen ansökan om socialbidrag för de kan inte språket.... MEN LÄR ER DET DÅ!!!!!!!

Och så upprepar vi igen:

- Vi kräver våra rättigheter, säger hon. Annars kan vi lika gärna åka tillbaka till Somalia.....

....men gör det då om det är ett sådant helvete här och ni inte får igenom alla sharialagar, samtidigt som socialbidragen ska flöda ut till era 10 barn!

Alla som är trötta på de omättbara muslimska kravmaskinerna, räcker upp en hand?

/Fröken Sverige

Hjälp mig att kunna spendera mer tid med bloggen, genom att skänka ett bidrag till
Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS".

Inga kommentarer: