fredag, december 07, 2007

Danska busslinjer hotas dras in efter överfall av invandrargäng

Busruter truet efter overfald (ruter: Busslinje/färdväg, min anm.)

Buschauffører i Århus kræver dobbelt bemanding på ruter i den vestlige bydel efter to brutale overfald. Og hvis det ikke modvirker overfald fremover, må chaufførerne overveje helt at boykotte kørslen på de proble­matiske ruter ved indvandrerkvateret Gellerup," siger formanden for FOA i Århus, Kirsten Normann.

Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup, kalder det "utilstedeligt, at indvandrerbander truer og hærger deres omgivelser så kraftigt".

Søndag den 25. november blev en chauffør opsøgt af en gruppe indvandrere og tævet og stukket med kniv ved endestationen i Hasselager efter undervejs på ruten fra Århus at have smidt uromagere ud af sin bus. Den følgende søndag blev en billetkontrollør opsøgt i sit hjem i Skanderborg af en gruppe, som også var indvandrere. Han blev tævet og truet, fordi han havde givet en bøde for manglende billet.

"Budskabet var, at han ikke skulle give bøder til indvandrere, og at han ville blive opsøgt igen, hvis det sker. De her to episoder kan vi ikke bare betragte som enkeltstående tilfælde, for truslerne peger jo fremad. Vi må have sikkerhed for, at der sættes stop for de her terrorister, eller hvad de er," siger formanden for FOA i Århus, Kirsten Normann.

TV2

Liknande d v s stenkastning (pot. dödliga projektiler) mot bussar, hot, överfall, rån/misshandel av buss-chaufförer hittar man i:
- Ronna/Hovsjö m fl. i Södertälje.
- Rosengård/Kroksbäck/Lindängen/Oxie/Bunkeflo/
Nydala m fl. i Malmö.
- Hisingen/Biskopsgården/Frölunda/Bergsjön/
Kortedala/ Hjällbo i Gbg.
- Koppargården m fl. i Landskrona.
- Plantagen m fl. i Helsingborg.
- Stockholms förorter.
- Umeå m fl städer.

Listan kan göras mycket mycket lång! Däremot har motivet invandrare ska inte ha böter/bli avkastade för ej lösta bussbiljetter hittat hit ännu - men det kommer nog också ska ni se..

Inga kommentarer: