fredag, december 07, 2007

Ännu en anmälan mot Ögårdsskolan

Ytterligare två personer, som uppger att de är lärare på Ögårdsskolan, har anmält skolan till Skolverket.

Hjälp oss att göra denna skola till en skola som tar sitt uppdrag, sin personal och sina elever på allvar, skriver anmälarna.

Sydsvenskan berättade igår att en anonym anmälare, som uppger sig vara lärare på Ögårdsskolan, har anmält skolan till Skolverket. Nu har ytterligare en anmälan kommit in. De båda anonyma anmälarna skriver att de är lärare på skolan men att de inte vill uppge sina namn av rädsla för repressalier från skolans ledning.

Sydsvenskan

Grundaren till Islamic Center (Malmömoskén i folkmun) och Ögårdsskolan, Bejzat Becirov, vill så gärna framstå som moderat muslim och ansvarstagande där absolut inga fel begås under hans ledning. Ändå sker det nya saker hela tiden - som motsäger den bilden. När moskébranden rasade som värst 2003 hindrade han brandmännen från att göra sitt jobb, genom diverse fysiska angrepp inkl. tillhyggen. Nästa dag var han ångerfull och snyftade i media...

Hans dröm om tillbyggnader och andra svulstiga visioner förblir nog just en dröm, eller vad tror ni? Kanske dags för Husie stadsdelsnämnd m fl. att göra en grundlig undersökning om vad som egentligen sker i de lokalerna, en gång för alla!?

Inga kommentarer: