torsdag, december 06, 2007

Norge: islamiskt riksråd vägrar fördöma mord på homosexuella

FOMI skriver:

Asghar Ali, taleman för den i Norge baserade (IR)
vislamiska lobbygruppen "Islamsk Råd, vägrar att fördöma avrättningar av homosexuella. När frågan nyligen ställdes av norska journalister förklarade IR-medlemmen Senaid Kobilica, som förutom sitt ordförandeskap inom IR även arbetar för vänstergruppen "Oslo Arbeidersamfunn", att han inte vill tala offentligt om homosexuella. Studerar man islam och koranen är det förstås inte svårt att räkna ut varför Kobilica håller tyst. Islam förbjuder homosexualitet och de flesta islamiska länder tillämpar dödsstraff för homosexuella handlingar. I den islamiska republiken Iran har man exempelvis mördat ca 4000 homosexuella sedan den islamiska revolutionen 1980.

Kobilica och IR har även tidigare även vägrat att fördöma människorättsbrott , exempelvis påtvingade äktenskap. Därmed står det klart att den Norska staten finansierar grupper och samfund som vägrar inte ställer upp på FN's dekret om mänskliga rättigheter. Grupper som "Islamsk Råd" tar emot en halv miljon norska skattekronor årligen för att bedriva sin lobbyverksamhet.

Nettavisen
AbcNyheter.no

Detta har visst skickats vidare till det "europeiska fatwarådet"....så ska de avgöra hur muslimer i Europa ska ställa sig i dessa frågor. Läs mer på QX.

Inget om det i vanlig svensk feg-media, såklart....

Det blir intressant vad det blir för utslag. Om Europeiska rådet för fatwa följer koranen, så finns det bara ett svar de kan ge. Rolling Eyes



Läs mer och diskutera på FOMI

Inga kommentarer: