onsdag, mars 04, 2009

Ted Ekeroth: Nazister och socialister - enade mot samma mål"
Ingen nyhet att socialister och nazister i mångt och mycket har samma agenda (nazism=nationalsocialism), i alla fall när det gäller hatet mot judarna. I den vidriga propagandahetsen som pågår mot tennismatchen mellan Israel och Sverige gör nazisterna gemensam sak med socialisterna, däribland SSU.

Kamratskap Bleking, en nazistisk gruppering som huserar i Blekinge, är i full färd med att affischerar mot matchen och Israel. Så här skriver de:

Den 7 mars sluter vi upp bakom nätverket Stoppamatchen.se i en större demonstration mot Israel. Stoppamatchen.se är ett politiskt obundet nätverk vars huvuduppgift är att upplysa och agera mot Israels krig och ockupation.

Samtidigt säger SSU samma sak:

SSU arbetar för att matchen ska stoppas [...] SSU deltar tillsammans med stoppamatchenkampanjen

Inte nog med att deras argumentation - från båda läger - är grovt felaktiga och i de flestas fall direkt lögnaktiga. Den brun-röda blandningen har i det närmaste samma argument, fast de försöker vinkla det annorlunda. Men synar man deras argument handlar det egentligen om samma sak - bojkottar judarna för att de är judar. "

Läs mer i Ted Ekeroths blogg

"Palestinagrupperna publicerade idag en 20-sidig rapport med titeln “Idrott under ockupation“, som ensidigt kritiserar Israel.

Den oavsiktliga ironin i rapportrubriken kunde inte ha varit mer träffande. I övermorgon väntas både Palestinagrupperna, ‘Stoppa matchen’ och nazister omringa och belägra idrottsarenan i Malmö. Totalt kan det handla om upp till 10 000 ockupanter, varav några har gjort klart att de tänker stoppa Davis Cup-matchen med alla medel, inkl. med våld."

Läs mer på bloggen Fred i Mellanöstern

Svd, 2, 3, 4, 5, 6, DN, 2, 3, 4, 5, Syd, Dag, DN, Ab, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Hd, Ps, Syd, 2, Dn, Syd, 2, 3, Smp,Kri, 2, Hd, N, 2, 3, B, 2, 3, Hd, 2, 3, Etc, Vg


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: