tisdag, september 15, 2009

Företag som stöttar islamiseringen år efter år - SIBA!

"Sedan ungefär ett år tillbaka har Siba för vana att gå ut med annonser på arabiska lagom till den muslimska högtiden Eid al-Fitr. I årets upplaga har ett pinsamt tryckfel smugit sig in.

I den arabiska versionen av annonsbladet, som trycktes i tidningen Metro i Stockholm, Göteborg och Malmö i fredags, utannonseras en 40-tum stor Samsung-tv för 7490 kronor. ”Spara 500 kronor”, lyder erbjudandet.

I den svenska versionen av annonsen, som gick ut i samma tidningar på lördagen, kostar samma tv-apparat 6990 kronor, alltså 500 kronor mindre. ”Spara 1000 kronor”, lyder erbjudandet nu."

IDG

Vissa företag stöttar öppet islamiseringen av Sverige. En del företag är till och med så fjäskiga att de väljer att annonsera på arabiska. Uppenbarligen är det MER VÄRDE att rikta sig till en grupp som inte ens KAN läsa det svenska språket, än till den svensktalande majoritetsbefolkningen?

Annonserar SIBA på finska, tro? För jag är övertygad om att det är betydligt fler finnar än arabisktalande, som har varit med och jobbat ihop pengar till den svenska - nu snart tomma - skattkistan... SKÄMS SIBA!

Maila SIBA och berätta vad ni tycker om deras svenskförakt. Vårda språket!
Info@siba.se

Detta ska uppmärksammas och hållas koll på. Dessutom handlar man självklart INTE hos dessa företag!

Skriv i all information ni kommer på om denna typ av företag i denna tråd:


Företag i Sverige som stöttar islamisering

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: