lördag, september 12, 2009

Muslim: vi producerar ingenting


"Roligt YouTube-klipp på en muslim som talar om varför arabvärlden är så efterblivet. Han säger att de producerar nära på ingenting, gör ingenting och att hela arabvärldens inkomster når inte upp till Spaniens.

När han pratar om att muslimerna måste börja jobba tar han som första exempel (3 min 49 sek)

If you kill, do it properly, and if you slaughter, do it properly.
Even when killing you must do it well."


Hittade den på Ted Ekeroths blogg

Där man också kan läsa:

"Det kan inte ha undgått många att den muslimska världen ligger på efterkälken, att de muslimska samhällena är underutvecklade, deras infrastruktur är usel, deras bidrag till forskning och vetenskap nära på obefintlig och deras produktion av varor och tjänster minimal. Det finns få undantag.

Hur kommer det sig att den arabiska världen, där en absolut majoritet är muslimer, på ca 300 miljoner människor står för en så liten del (om någon alls) av den forskning och produktion som finns på planeten? Tittar man sedan på muslimerna i stort, med sina ca 1500 miljoner, är det samma visa där.

Inte nog med att de är många, de har enorma tillgångar i form av gas och olja vilket hade kunnat bädda för stora investeringar i forskning, utveckling och produktion. Men det ser man inte röken av. Irland – inte ett stor land – har fått 32 Nobel-pris för vetenskaplig forskning. Det finns endast en handfull muslimer som fått detsamma, och dessa muslimer arbetade med icke-muslimer. Mig veterligen har ingen forskning bedrivits i ett muslimskt land som har gett något Nobel-pris."

Islams behov av expansion

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: