lördag, september 19, 2009

Rösta på Sverigedemokraterna i kyrkovalet imorgon söndag!Rösta på Sverigedemokraterna i kyrkovalet imorgon söndag! Mer information:

http://www.sverigedemokraterna.se
http://www.fadernaskyrka.se
http://www.fadernaskyrka.se/docs/val0...
http://www.youtube.com/user/SDTelevision
http://www.svenskakyrkan.se/kyrkoval
http://www.svenskakyrkan.se/kandidater

Gå och rösta på Sverigedemokraterna i kyrkovalet imorgon söndagen den 20 september 2009! Det är MYCKET VIKTIGT att alla Sverige-demokrater går och röstar i detta val. Du behöver inte vara religiös, troende eller intresserad av kyrkan för att rösta på SD i detta val.

Kyrkopolitiken handlar också mycket om invandringen. Bland annat gömmer dagens politiskt korrekta kyrka illegala invandrare. Och 2005 fick bland annat Svenska kyrkan igenom en amnesti, som gjorde att tiotusentals illegala invandrare fick stanna i Sverige, trots att de inte hade några som helst skäl till det. På vissa håll firar Svenska kyrkan nationaldagen i moskéer med mera...

Valdeltagandet är mycket lågt, drygt 10 procent, och varje SD:ares röst är egentligen 4-5 gånger mer värd i kyrkovalet än i de vanliga valen. Ta med alla dina vänner eller påminn dem om att rösta!

Alla som är medlemmar i Svenska kyrkan och 16 år eller äldre - inte 18 år som i de vanliga valen - får rösta i kyrkovalet. Medlem i Svenska kyrkan blir man vid exempelvis dop eller konfirmation. Du ska ha fått ett rosa röstkort hem i brevlådan.

Ju bättre det går för SD i kyrkovalet imorgon, desto bättre utgångsläge inför riksdagsvalet nästa år. Om det går dåligt blir utgångsläget sämre. Därför är just din röst viktig.

Imorgon går vi till vallokalerna och tillvaratar vår kultur och försvarar våra traditioner! Vi återskapar fädernas kyrka och röstar på Sverigedemokraterna i kyrkovalet!"

Fler videos av
BlaguleSvensson

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: