torsdag, september 10, 2009

Smileth på Varjager: Muslim i KD-kläder?

Har lånat ett strålande inlägg som Smileth på Varjager har skrivet. Med hennes tillåtelse lånar jag hela. LÄS DET!

"Jag undrar varför fler och fler politiker börjar låta som muslimer. Förintelsens Dag har mig veterligt uppmärksammats i offentliga sammanhang i Sverige, men i år vek sig de flesta och började tala om att det Israel gjorde under attacken mot Gaza runt nyåret 2009 till mitten av januari gav dem skäl att inte uppmärksamma dagen.

Man ansåg att Israel hade utfört en förintelse av Gazaborna och muslimer hade gått bärsärk i våra nordiska städer och skrikit ‘död åt judarna.’

”Det går inte längre att gömma ansiktet i sanden och vifta med rasistflaggan för att slippa ta debatten av denna mått, utan partierna är skyldiga att förklara för medborgarna och sina väljare varför dagens mångfald Sverige är bättre än 50talets homogent Sverige.

Det är dags att ta debatten och samtidigt lyfta den till en saklig nivå för att slippa smutskastningen och för att kunna övervinna sverigedemokraterna., därför att motståndet till invandringen kan vara rent politiskt och inte alltid kopplad till invandrarfientligheten eller rent av rasistiskt.

Partiet åt sin sida gör allt vad de kan , bl a genom att kopiera kristdemokraternas image ( de lämnar innehållet) i tron att det hjälper att göra sig rumsren.”

Från vk-bloggen den 30 juni 2009: sverigedemokraterna ett stenkast från riksdagen, Rabih Ballouts blogg på Västerbottenskuriren

.

Vad gäller judarnas utsatthet i Tyskland säger denne:

”Vi vet ”inte ett smack” om vad som hände på 1930-talet. Det skriver Rabih Ballout, Kristdemokraternas ord­förande i Umeå, i ett blogg­inlägg. Inlägget gjordes i polemik med en annan lokalpolitiker, folkpartisten Björn Kjellsson, angående antisemitism.”

”Det går inte att veta om det är sant, förklarar Rabih Ballout för Världen idag.

Vad är det som du menar inte går att veta, det som hände i Tyskland på 1930-talet är ju väl dokumenterat?

När det gäller historik kan man inte veta om det är sant, säger han om våra historieböcker.

Däremot menar han att det finns vissa fakta som ”man inte kan komma från”, som Förintelsen.

Den kan man inte ifrågasätta. Konkreta saker, där det finns bevis, kan man inte förneka. Men det beror på vad det är för händelser, menar han och upprepar att vi inte bara kan lita på historieböckerna.

Du är ordförande för Krist­demo­kraterna i Umeå. Går dina åsikter ihop med partiet?

Nej,vi har olika uppfattningar, men vi har diskuterat det här och jag står för mina åsikter.”

KD-topp tvivlar på pogromer, Världen idag

.

Andra bloggare skriver om denne märklige kd-politiker, ordförande i Kd i Umeå:

”Ballout har även tidigare vädrat sin antisemitism öppet, och bl.a. talat om judelobbyn och om judisk propaganda.”

KD-politiker ifrågasätter förintelsen från bloggen Mittenradikalen (f.d. Patrik i Politiken)

”När man förnekar förintelsen som Rabih Ballout gör, då måste han acceptera att bli kallad för Antisemit.

”En lokal KD-politiker i Umeå anklagas för att ifrågsätta Förintelsen. Själv hävdar han att han är missförstådd.

Det finns åsikter som talar om helt andra versioner om vad som påstås har hänt under 1930-talet”, skriver Rabih Ballout, ordförande för Kristdemokraterna i Umeå på sin blogg. Ett inlägg som har fått Björn Kjellsson, (FP) vice gruppledare för sitt parti i samma stad att reagera.”

Är KD:s Rabih Ballout ”antisemit”?, SpikHarry


Är detta KD-politik då vet jag iallafall vilket parti jag absolut inte ska rösta på!

nazineed

Muslimer i Australien delade samma värderingar som muslimer i Norden.

Nedan ett klipp från mitt blogginlägg om minnesdagen av Förintelsen den 27 januari:

”Men nu är det slut med daltandet med judarna och sorgen över koncentrationslägren och Förintelsen. Nu har muslimer i Sverige och Europa tagit över agendan och sätter upp riktlinjer för hur man ska hantera denna dag:

”Anna Ekström försöker i en mycket intressant text förstå den ovilja som på vissa håll finns mot att uppmärksamma Förintelsens minnesdag (tisdag 27 januari).

Utdrag:

Luleå kommun och stadens svenska kyrka ställer in fackeltåg och gudstjänst. Anledningen är enligt den ansvarige prästen att det är ”obekvämt” och ”malplacerat” med tanke på Gaza. Det är en koppling som inte tål närmare granskning – om man inte anser att judar från alla platser och tider är skyldiga till tragedin i Gaza, och att de judar som systematiskt mördades för drygt 60 år sedan därför inte förtjänar att ihågkommas. Prästen i fråga är förmodligen varken illvillig eller antisemit. Förmodligen är han en av alla dessa som har vant sig, som oreflekterat tagit till sig de halvsanningar, lögner, myter och det omvända språkbruk som delvis hör till arvslotten i den kristna och den muslimska världen, och som nu sköljer över oss.”

Detta blogginlägg läste jag häromdagen på Jonathan Lemans blogg, blogginläggets rubrik är: En koppling som inte tål närmare granskning.

.

godblesshitler1

Vi är nog många som med förfäran sett på hur muslimer slår sönder vårt svenska samhälle, hur judehatet flödar utan att någon sätter stopp för det, och hur muslimer själva önskar nazismen tillbaka och själva identifierar sig med nazismen. Men säger någon detsamma som muslimer gör är det genast rasism och i Holland ska Geert Wilders rannsakas i domstol. Muslimer skickade fram barnen i protesttåg mot kriget i Gaza, liksom man gjorde i kriget så de flesta offer är civila och just barn, tonåringar.

Muslimer ska inte få ta över vårt svenska kulturarv, trots att både de och många svenska institutioner som samarbetar med dem missbrukar vår historia och inbillar sig att muslimer i Sverige ska…känna sig mera hemma? Något mycket obehagligt håller på att hända i Sverige och det är fler och fler röster, många judiska, som känner igen tiden före Förintelsen som den ser ut i Sverige och i Europa nu.

cartoon-protest11

Vi får inte ge efter för muslimerna och placera judarna och alla de andra utsatta som mördades i nazisternas läger i en glömska för att muslimerna anser sig vara herrefolket över jorden på grund av sin lära islam. Islam har ett enda mål, ett stor-Ummah och medlen är många. Historierevision enligt muslimers fantasier, de krav de har på att de måste få leva i sin religiösa tillvaro dagligen och stundligen, och vad de kan hitta i koranen som stöd för detta, är bara några, men som märks mycket tydligt i vårt samhälle. Vi måste rätta oss efter dem annars är det rasism och de påstår sig vara ”de nya judarna”, då de inte får införa islams lära i alla europeiska samhällsinstanser och institutioner.

Muslimer är inte de nya judarna, de är de muslimer de alltid varit och alltid kommer att förbli!

naziflag2

plopolicefatahnazisalutesmall

.

Minnet av Förintelsedagen får inte förändras och döljas efter muslimska krav, och för att muslimkramare runt om i Sverige nu darrar på manschetten för det fullkomligt vedervärdiga västhat och de övergrepp på det fria Europa som muslimerna ständigt begår!

Jag har tänt ett ljus i ett fönster som jag ska hålla brinnande hela dagen!

Minnet av Förintelsedagen ska hållas och vi får aldrig, aldrig glömma det som hände!”

Minnesdagen av Förintelsen, Varjager

.

Varjager:

Varför gör ni detta mot oss?

Svensk muslim förklarar varför muslimer hatar judar

Robin Shadowes tolkar socialdemokraternas valfläsk för 2010

Mvh/:)Smileth"



/Fröken Sverige

Inga kommentarer: