tisdag, oktober 20, 2009

Ian Wachtmeister på Newsmill: Åkesson skrev bara det vi alla tänker"
Jag känner inte Åkesson och är inte sverigedemokrat, men jag känner etablissemangets metoder när de olydiga träder fram. Jag tror att de etablerade politikerna är på väg att avslöjas, ty problemen med den omfattande muslimska invandringen skapades av dem och förvisso inte av SD eller det svenska folket i allmänhet! Nu kommer det politiska gardet med sitt sista krampaktiga piskrapp mot verklighetens folk (hur kan ett sådant begrepp misstänkliggöras?!): "Om ni inte tycker som vi rödvinsvänsterfilurer och flumtyckare, så är ni rasister och ska förbjudas!". Det är dags för alla att tänka om."

"Jag känner inte Jimmie Åkesson och är inte sverigedemokrat, men jag tycker att hans artikel är både läsvärd och tänkvärd. Men! Helt enligt den politiska liturgin har fariséerna slagit sig för bröstet och tagit avstånd från det som en viss herr Åkesson tillåtits skriva i en kvällstidning. Just det: han har "tillåtits skriva". I ett enligt uppgift demokratiskt land vid namn Sverige blir det ett herrans liv om yttrandefriheten tillämpas! Vem har givit karlf-n lov att uttala sig??! Aftonbladet - Guds gåva till det upplysta svenska folket.

Fakta i målet är 1. Vi har på¨kort tid fått en halv miljon muslimer in i Sverige. Givetvis påverkar detta vårt land.

2. Motsättningarna mellan kristna och muslimer har pågått i två tusen år. Vi måste därför se på dessa frågor i ett historiskt perspektiv och inte med Mona Sahlins "derases kultur är bättre än vår larviga midsommar" sätt att tänka.

3. Alla muslimer är inte terrorister men nästan alla terrorister är muslimer. Detta är ett faktum som mullorna ska förklara. Inte vi.

4. Kanelbullefilosofin att alla är mjuka och snälla och menar väl är farlig för att inte säga infantil. Talibaner finns inte bara i Gudrun Schymans prat-prat-prat värld. De finns i verkligheten och planerar att döda svenska soldater."

Läs ALLT på Newsmill

Och han avslutar med: Jag kan slå vad om att den vanligaste reaktionen i de svenska hemmen på Åkessons artikel är " Att han vågar säga det som vi alla tänker?!!" Är det någon som sätter emot.


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: