söndag, oktober 11, 2009

Mera mysig mångkultur: Våldtäkter och våld mot polis i Norge

"En kvinne i 20-årene skal natt til lørdag ha blitt voldtatt i en leilighet i Oslo. "

"Kvinnen beskriver den angivelige gjerningsmannen som cirka 180 centimeter høy. Han skal være fra Albania, og mellom 20 og 25 år."

VG

"
Politiet i Oslo har denne uken pågrepet en svensk statsborger med iransk opprinnelse, mistenkt for overfallsvoldtekt mot tre kvinner i Oslo." (FS anm: Aftonbladet skrev svensk såklart!)

VG

"Fredag fikk en 40 år gammel mann 15 års forvaring etter åtte overfallsvoldtekter i Oslo de siste ti årene, ifølge aktor den strengeste dommene som er avsagt for voldtekt noen gang. Både politiet og aktor mener saken er et godt eksempel på hvor viktig DNA er blitt for å oppklare voldtektssaker"

"Syv serieovergripere er tatt i Oslo de siste to årene. Alle har innvandrerbakgrunn. Med treff på DNA er de pågrepne koblet til en rekke voldtektssaker. "

Aftenposten

" En pirattaxisjåfør gikk løs på tre unge menn med kølle etter at det oppsto en krangel om betaling på Karmøy i natt. Pirattaxisjåføren, som skal være av utenlandsk opprinnelse, er ennå ikke pågrepet"

VG , TV2.NO

"En mann mistenkt for familievold og ran angrep en ung politikvinne og tok strupetak på henne inne på sentralarresten på Grønland i Oslo."

VG , Dagbladet.no.
/Fröken Sverige

Inga kommentarer: