tisdag, oktober 13, 2009

Politiskt Inkorrekt: Islamisten Mahmoud Aldebe: Jag är en tillgång för Centerpartiet // PI bidrar med motsatsen

"Islamisten Aldebe är en ulv i fårakläder

För er som inte vet om det står han bakom muslimska vårdcentraler i Tensta och Rinkeby. Inga män får undersöka kvinnliga patienter och vice versa.

Dagens Medicin, samlade artikar (PDF)

Mahmoud Aldebe har tidigare besökt PI och skrivit av sig en massa svammel. Det var i samband med vår post Pimp my Hijab i januari, där hans dotter piffar till slöjor och som i augusti hade Islamic Fashion Shown under Malmöfestivalen. Han skrev tre långa kommentarer.

Några godbitar:

”De som är mot muslimer att bosatta sig i Sverige är kriminella och borde sitta inne för gott. Ni vill ha ett samhället fri från religions påverkan, ett samhälle utan egna moraliska ståndpunkter skulle det, rent teoretiskt kunna fungera så, man ska trampa på andra utan att bli straffad. Jag är säker att ni är några identitetslösa individer som kommer att göra mer skada än nytta i samhället.”"

Läs hela det viktiga inlägget på Politiskt Inkorrekt

PI artikelsamling – Mahmoud Aldebe

Denna kommentar är ju fantastisk: "Jag är politiker och det är mitt uppdrag att se till att alla svenska muslimer mår bra."

Det finns en intressant tråd om Aldebe på Exilen med:

http://exilen.eu/showthread.php?tid=646

Maila nu så mycket info om Aldebe som möjligt till förslagsvis både info@centerpartiet.se och chefstrategen kristina.jonang@centerpartiet.se, samt partistyrelsens sekreterare elisabeth.lindblad@centerpartiet.se


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: