måndag, september 22, 2008

Rättigheten att bli dömd enligt sharia i Sverige

HELA INLÄGGET NEDAN ÄR LÅNAT FRÅN VARJAGER:

"Nationer finns egentligen inte och därmed måste svenska samhället bara vara en konstruktion. Dessutom saknas rättigheten att få bli dömd enligt sharialagen, skriver den obegriplige Behrang Kianza i en debattartikel på SvT Opinion. Han ger migrationsminister Tobias Billström en rejäl bredsida och hänvisar till begreppet kulturell rasism och skriver:

"Det utmärkande är att utspelet kommer från självaste ministern med ansvar för att ta emot migranter i detta avlånga, kyliga land som egentligen ingen kotte vill flytta till om de verkligen inte måste.

Vem vill flytta till ett trångsynt och bakåtsträvande land i norra Europa när Holland, Kanada, USA, Tyskland och England erbjuder långt bättre möjligheter att få jobb, integreras och samtidigt behålla rätten till sin egen kultur, värderingar och normer?"

Ja, svara på frågan själv, du som kom hit? Jag vet inte varför folk kommer hit eftersom Sverige är ett så förfärligt land att bo i? Varför ska migrationsministern och svenska folket svara på den frågan?

Vidare skriver han:

"Nationstanken som var sprungen ur den Westfaliska freden 1648 tvingade en rad etniska, geografiska och språkliga minoriteter över hela Europa att tillgodogöra sig en konstlad "nations" majoritetsvärderingar - värderingar som framför allt kommunicerades nedåt i leden av eliten. Och där förvägran ledde till militärstövlarnas fria framfart."

Han måste ha missat en hel del av vår Europeiska historia för att kunna skriva en sådan sak.

Kanada är uppenbarligen det föredöme vi ska leva efter, även England med sina shariadomstolar

"Kanada har skrivit in i sin konstitution att landet är ett mångkulturellt sådant och ska så förbli, med respekt för alla gruppers rätt att verka och vara. I England har muslimer i vissa avseenden rätt att bli dömda av en muslimsk domstol - samtidigt som engelska diskrimineringsombudsmannen och antidiskrimineringslagen kom till cirka tre decennier före sina svenska motsvarigheterna."

Läs hela hans debattinlägg på SvT:Behrang Kianzad: Billström jagar blattar

Det är märkligt att han inte kan åka hem till sitt ursprungliga land och riva upp nationen där. Varför är Sverige bara en konstlad konstruktion?

En analys av en annan av hans debattartiklar: Svenska tidningar är som hundtidningar."

Bloggen Varjager och denna blogg tackar Peter S för tipset om Behrang Kianzad!

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: