torsdag, november 20, 2008

Gnällspiken Kurdo Baksi polisanmäler Newsec

"Efter Uppdrag gransknings inslag om trångboddhetens Malmö polisanmäler samhällsdebattören Kurdo Baksi företaget Newsec Asset Management, som ansvarar för förvaltningen i bostadsområdet Herrgården.

– Jag är chockad över att människor i Sverige tvingas bo på ett så ovärdigt sätt, säger Baksi. "

"
Många invandrarfamiljer bor i området och Kurdo Baksi menar att den undermåliga boendestandarden är en klass- och etnicitetsfråga.

– Hade det varit två svenska familjer, där barnen ser ut som han på Kalles kaviartuben, hade man inte agerat så här, säger Baksi.

Han gör polisanmälan av tre skäl.

– Jag vill att Newsec ber om ursäkt och att familjerna får skadestånd. Polisanmälan är också en symbolhandling – jag känner mig tvungen att agera."

SvD

Svenskhataren Kurdo Baksi kan man googla om, om man inte känner till honom. Annars är det han som bland annat sagt detta:

"
-Muhammed var ingen pedofil eftersom det var ett legitimt äktenskap. Pedofili är på en annan nivå, till exempel när man köper sex av barn."

Kurdo Baksi: Utan invandrare stannar Sverige

- Sverige låter flyktingar börja ett bra liv, men det fortsätter inte så, säger han till Expressen.se."

Han tycker också att vi ska låta folk som gör sexuella trakasserier få stanna i Sverige. "Ofredande orsak till avvisning?"

Kurdo Baksi: Nyamko Sabuni publicerar vandringssägner i sin skrift "Flickorna vi sviker" när hon kommer med felaktiga uppgifter om att två flickor på den muslimska friskolan Al Azhar i Bromma könsstympats på sin sommarsemester i hemlandet

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: