tisdag, november 25, 2008

Islamistisk förening hävdar: Uppsägning av hyreskontrakt = diskriminering av muslimer

De omättbara islamistiska kravmaskinerna i Islamiska kulturföreningen, anser att uppsägning av hyreskontrakt är detsamma som diskriminering...

De kan uppenbarligen inte känna när gränsen är nådd.Nå, nu kanske vanligt folk får upp ögonen för de eviga kraven på särbehandling....


"Islamiska kulturföreningen som hyrt lokalen i 16 år har lämnat nycklarna till fastighetsägaren, men när en låssmed kom till lokalen igår var det omöjligt att byta lås.

Ungdomar tog sig ut och in genom fönstren. Lars Lindebratt, ombud för fastighetsägaren Contentus, säger att stämningen på platsen var upprörd.

– Ungdomarna skrek och gjorde klart för oss att de inte ville att andra skulle ta över. I så fall skulle de slå sönder lokalen, säger Lars Lindebratt, ombud för fastighetsägaren Contentus, som också var på plats under måndagseftermiddagen.

Låssmeden fick lämna platsen med outrättat ärende. "


Sydsvenskan


"
Lokalen mitt i Herrgården har använts av Islamiska kulturföreningen sedan 1992. Men de senaste två åren har fastighetsägaren Contentus, med stöd av kommunen och Hyresgästföreningen, försökt att få bort moskén. "

"
Tanken är nu att stadsdelens förvaltning ska skapa en boskola, där nyanlända flyktingar ska lära sig hur man lever i en lägenhet i Sverige.

– Boskolan kommer att gynna hela området, inte bara medlemmarna i kulturföreningen, förklarade Ilmar Reepalu. "


– Vi har också sagt att vi kan ta hand om allt underhåll, att vi kan ansvara för allt. Men ingenting har hjälpt, säger föreningens förre kassör Khalil Al-Assadi.
– De vill inte ha oss här.

Varför inte?

– Det sägs inte direkt, men det är för att vi är muslimer.

– Man har behandlat oss mycket illa. "


Ungdomar ockuperar källarmoské i Rosengård

Mer om det fundamentalistiska Islamiska kulturföreningen här:

Islamistisk källarmoské "ockuperad" i Malmö

Se ett axplock av Jihad tidigare skrivit om föreningen.

"I en källarlokal på Bennets väg sitter en 23-årig före detta småkriminell brottartalang som vill införa sharialag i Sverige. Han ser talibanernas Afghanistan som ett idealsamhälle och kallar Usama bin Laden hjälte. "

"”Kuffar” är ett nedsättande ord som används om icke-muslimer av Anas Khalifa och hans lärjungar. Kuffar betyder ungefär otrogna.

– Det är förbjudet att ha kuffar eller kristna eller judar eller andra som nära vänner, säger Anas Khalifa i sin föreläsning.

Muslimer ska inte beblanda oss med dem, säger han. "


"Han längtar från Sverige, till ett muslimskt land. Det är omöjligt för honom att erkänna svenska lagar – de enda lagar som betyder något är de som slås fast av islam.
– Jag skulle aldrig kunna jobba som polis i Sverige. Självklart vore det mycket bättre med sharialagar. "


LÄS ALLT!!!!: Extremister lockar vilsna tonåringar

Muslimska skolungdomar ockuperar koranskola

"Företrädare för Tuff hyllar bin Ladin och förespråkar sharialagar. Islamiska kulturföreningen lånar ut sin moské i Rosengård till Tuff, vars förkunnare bland annat predikar att det är fel att muslimer har kristna eller judiska vänner.

Men Islamiska kulturföreningen i Malmö har även andra samarbetspartners. Sedan ett antal år tillbaka får man ekonomiskt stöd av ABF i Malmö. Förra året 59 000 kronor. "


Fundamentalister får bidrag av ABF

Dagen

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: