söndag, juni 22, 2008

Det Nya Sverige: 13-åring och 16-åring gruppvåldtagna

"En 13-årig flicka blev sent i går kväll våldtagen nära Ronna centrum i Södertälje.

Och i Göteborg blev en 16-årig flicka våldtagen av två äldre pojkar.

13-åringen överfölls i skogen nära Ronna centrum av två okända män. "

Aftonbladet

Tack för tipset, Plutten och Andreas!


De svenska reglerna säger att när det är TVÅ som våldtar en, så räknas det inte som gruppvåldtäkt.

Nå, det bryr jag mig inte om. Det finns inget annat ord som på ett bra sätt förklarar vad det handlar om. Så jag skriver gruppvåldtäkt så fort det är mer än en gärningsman inblandad.

Våldtäkter där det är mer än en gärningsman inblandad är i stort sett ett importerat brott. Det får våra politiker ta på sig äran för.

Aftonbladet 2001: ""Olof Risberg känner en oro för att sexuella övergrepp och gruppvåldtäkter gått ner i åldrarna och att antalet verkar öka."


""Även Olof Risberg är kritisk till media och önskar att förklaringar ges till varför invandrarkillar är överrepresenterade i de här våldsbrotten.""

Bloggen har skrivit om detta innan här

Aftonbladet 2005: " hälften av de dömda fallen har han minst en utlandsfödd förälder."

"Uppskattningsvis fyra av tio misstänkta våldtäktsmän har invandrat till Sverige från ett annat land. Ungefär en av tio är född här men har minst en invandrad förälder."

"Av dem som döms för våldtäkt är ungefär 45 procent invandrare eller barn till invandrare. Andelen är ungefär lika stor när det gäller överfallsvåldtäkter.""

DN 2005:

"Det är drygt fyra gånger vanligare att en känd gärningsman är född utrikes, jämfört med personer som är födda i Sverige. "

"Den senaste rapporten kom 1996 och visade att medborgare från Algeriet, Libyen, Marocko och Tunisien dominerade gruppen misstänkta män. Mönstret i den nya rapporten är detsamma."

Inga kommentarer: