söndag, juni 29, 2008

Thomas Mattsson, Expressen: Skriv direkt till politikerna som sa ja till FRA-lagen

"Så mycket är skrivet om FRA-lagen. Den som ger staten rätt att avlyssna dig som inte är brottsmisstänkt, den som säkerhetspolisen och justitiedepartementet och advokatsamfundet alla har kritiserat.
Den som riksdagen ändå röstade igenom.
Nu ger Expressen.se också dig chansen att skriva — direkt till de politiker som saknade civilkurage nog att våga trotsa de borgerliga partipiskorna. Från Expressen.se kan du nu, och anger namn och epostadress, skicka i väg detta:

Bästa riksdagsledamot,

Jag vill med detta mejl protestera mot FRA-lagen.

Om mitt mejl passerar Sveriges gränser kommer FRA i framtiden ha rätt att lyssna av det. Du är en av dem som röstat för att mitt mejl till dig - och all annan kabelbunden trafik som passerar Sveriges gränser - ska avlyssnas av FRA. Jag anser att det är orimligt att en protest till en riksdagsledamot riskerar att passera FRA och kräver att lagen ska stoppas.

Med vänliga hälsningar,

Ditt namn"

Läs mer och mejla här

Låt inte politikerna få vila i denna frågan! Reinfeldt tror att han kan tiga ihjäl svenska folkets åsikter. Han har uppenbarligen inte fattat att han och de andra i Alliansen ska biträda det svenska folket - och inte sig själva, i första hand.

Du kan också hitta emailadresser på www.riksdagen.se om du inte vill använda Expressens formulär.

Inga kommentarer: