tisdag, juni 10, 2008

Fotbollslaget Al Salam: Benbrott, röda kort, handgemäng och en polisanmälan

Benbrott, röda kort, handgemäng och en polisanmälan.Torsdagens mållösa fotbollsmatch i norra sjuan mellan Eskilstunalagen Al Salam och Verdandi på Fröslunda IP fick ett trist efterspel.

- Det känns tragiskt. Vissa av oss skulle helst vilja lämna walk over till returen i höst, säger Verdandiledaren Gunnar Berg.

"Mest upprörd var han efter den händelse som inträffade tätt in på slutsignalen.

- En av våra spelare blev brutalt nersparkad då med dubbla benbrott som följd. Det är så att man skäms, fortsätter Gunnar Berg.

Kollegan hos Al Salam, Wassimn Al Hajali, är av en annan uppfattning:

- Jag hade bra koll på vad som hände. Det såg ut som en olyckshändelse. Kanske också att deras spelare fått en smäll tidigare i matchen och av den anledningen föll ihop.

Gunnar Berg kunde i går alltså berätta att hans spelare brutit benet på två ställen.Både ambulans och polis kallades till Fröslunda IP.

- Jag pratade med polisen, berättar domaren David Gyllhamn som dock inte kan uttala sig om händelsen ovan:- Jag hade just blåst för full tid och promenerade mot mittcirkeln när jag hörde Verdandispelaren skrika.Den incidenten följdes av ett handgemäng mellan en spelare i vardera laget."

Eskilstuna-Kuriren

Tack för tipset, Plutten!

Al-Salam deltar i Nollvisionen - det går visst inget vidare! Islam är fred..eller hur var det nu det var?

"Vad går nu visionen ut på? Kort uttryckt så gäller det att få bort allt osportsligt från fotbollsplanerna. Här spelar naturligtvis vi som ledare en viktig roll, som goda föredömen. "

Inga kommentarer: