söndag, november 30, 2008

Koranen saknar verser om medmänsklig kärlek

Från FOMI

"För den som är intresserad av att vederlägga PK-myten om en Allah som är kärleksfull och tolerant kommer Bill Warner på CSPI med raka besked. Intressant statistik om koranens textmässiga innehåll.

Den som vill försöka reformera islam till en tolerant och kärleksfull ideologi kommer att få hitta på helt egna verser. Det finns inga verser som predikar medmänsklig kärlek.

Vad säger koranen om kärlek? I vilka sammanhang hittar man egentligen ordet kärlek i koranen? Bill Warner ger statistik.

Det finns 300 referenser till Allah och fruktan.

Det finns bara 49 referenser till kärlek.

Av dessa är 39 referenser negativa, exempelvis de 14 referenser om att inte älska pengar, makt, och andra gudar.

3 verser beordrar mänskligheten att älska Allah.

2 verser handlar om hur allah älskar muslimen.
25 verser handlar om hur Allah inte älskar icke-muslimer.

Då återstår endast 5 verser som innehåller ordet kärlek.

3 av dessa handlar om att älska släktingar och andra muslimer.

1 vers beordrar muslimer att skänka av kärlek till Allah.

Då återstår en enda luddigt kvasi-universell vers om kärlek. En vers om att muslimer skall skänka det de älskar till välgörenhet.

Men även denna faller eftersom islamisk välgörenhet går till andra muslimer.

Den som letar efter kärlek, tolerans och medmänsklighet i koranen får leta någon annanstans.

Fruktan och lydnad är vad Koranens Allah kräver.

Källa Statistik: Bill Warner, Center For Study of Political Islam.


Läs mer och diskutera på FOMI

Publicerad 25 april 2008 första gången. Kommer att upprepas med jämna mellanrum.

Det Nya Sverige: Sparkade och slog oskyldig

"Två män i 20-årsåldern sitter häktade, misstänkta för att ha misshandlat en jämnårig. Händelsen inträffade utanför Stockholms nation natten till fredag.

Enligt anmälan ska de två männen ha kommit gående på Nedre Slottsgatan och kastat snö på honom. Han ska då ha vänt sig om och frågat vad de höll på med. Kort därefter misshandlades han på Drottninggatan. Enligt polisen ska mannen ha sparkats mot kroppen flera gånger och även ha blivit slagen i ansiktet.

Männen, som är utländska medborgare, sitter häktade i väntan på vidare utredning och polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som befann sig på platsen."

UNT


/Fröken Sverige

Tycker du bloggen är bra?

Du kan alltid skicka ett bidrag till bloggen med VISA,Handelsbanken, Master Card, Nordea, Handelsbanken, SEB och Swedbank genom Payson. KLICKA HÄR!

/Fröken Sverige

Snart 3 år på nätet - i svenska folkets tjänst
/Fröken Sverige

Körkortsbluffare åkte fast

"En 39-årig Södertäljebo åkte fast med ett förfalskat danskt körkort. Nu döms han till böter.

39-åringen stoppades vid en poliskontroll på Björnövägen 16 januari i år. Han visade upp sitt körkort – som visade sig vara ett förfalskat danskt körkort.

I förhör hävdade han att det kom en person till honom i den kiosk han ägde tidigare i Södertälje och förklarade att det är möjligt att byta sitt syrianska körkort mot ett danskt.

– Jag trodde att det hade något med EU-regler att göra, säger 39-åringen, som gick med på bytet."

LT

/Fröken Sverige

Rån mot Dreamhackbesökare

"Ytterligare fyra unga besökare på Dreamhack rånades på fredagskvällen då de gick genom gångtunneln under motorvägen till Österängen för att handla mat.

Tre mörkklädda personer hotade Dreamhackbesökarna med ett pistolliknande föremål och tvingade dem lämna ifrån sig mobiltelefoner, jacka och pengar.

Det här är andra kvällen i rad som unga besökare på Dreamhack utsatts för rånare och polisen misstänker att det handlar om samma personer. Enligt vittnesmålen ska de tre rånarna vara yngre män 17-20 år, de har på sig mörka stora dunjackor med pälskragar. Deras huvuden var rakade och en av de tre var kraftig byggd. Enligt vittnen ska de även tala utrikiska."

jnytt.se

/Fröken Sverige

Polisen gjorde misstag vid skammord



"
Polis och åklagare gjorde allvarliga misstag under utredningen av hedersmordet på 20-årige Abbas Rezai i småländska Högsby för tre år sedan. Det visar en granskning som P1-programmet Kaliber gjort. Bland annat spårades aldrig mobiler, vilket är rutin vid mordutredningar. "

"Kalmar tingsrätt 2006: Abbas Rezais mamma gråter över det som hänt hennes son. När hans svårt sargade kropp hittades i flickvännens familjs lägenhet i Högsby för tre år sedan, stod det snart klart att han blivit hedersmördad.

Flickvännens familj hade varit starkt emot att Abbas träffat deras dotter utan deras tillåtelse, och ansåg att Abbas Rezai därför kränkt deras heder.

Den 17-årige sonen erkände brottet, och han åtalades för mord tillsammans med mamman och pappan i familjen. Men bevisen räckte bara till att fälla 17-åringen, trots att både hovrätt och tingsrätt konstaterade att Abbas fått sådana stora skador, över 20 knivhugg och kokande olja hälld över sig, att 17-åringen inte kan ha dödat honom själv.

Men Kalibers granskning av det bevismaterial rätten hade att gå på, alltså den förundersökning som polis och åklagare gjorde, visar att flera spår som hade kunnat peka ut andra gärningsmän aldrig följdes upp. Det trots att polisen var medveten om att en hel släkt kan ha motiv att döda vid ett hedersmord.

Bland annat spårade polisen aldrig vilka mobiltelefoner som funnits i Högsby under mordnatten, något som annars är rutin vid mordutredningar.

Man fick heller aldrig tag i en för utredningen mycket intressant släkting, och blodfläckar i mordlägenheten som man inte visste vem de kom ifrån, spårades aldrig."

Läs och lyssna SR

Tack för tipset, Paraflex!
/Fröken Sverige

Det Nya Sverige: Ensamstående hemmafru

"Reaktionen mot Telge bostäders aviserade hyreshöjning med 8,7 procent möter starka protester från hyresgästerna.

– Hur ska jag som ensamstående hemmafru med en son klara att betala det, säger Yiloliz Halef som bor på Hyggesvägen i Ronna. "

LT

Fröken Sveriges tips: BÖRJA JOBBA!

För hur kan man vara hemmafru, om man inte har en man som försörjer en? Jo, om svenska skattebetalare gör det....


Rösta rätt 2009 och 2010!

/Fröken Sverige

Polisen efterlyser tröja för rån...


"
Rånaren som slog till mot Klockmaster i onsdags fångades av övervakningskamera. Polisen släpper nu bilder till TTELA för att rånaren ska kunna identifieras.

– Vi tycker att han har en tröja som är lätt att känna igen, berättar Ulf Hansson, spaningsbefäl vid polisen i Trollhättan."

Whoco5


"Har någon sett rånaren (läs: TRÖJAN, FS anmärkning ) i de kvarteren mellan 11.40 till 12.00 är polisen mycket intresserad av iaktagelser. Polisen tar emot tips på telefon: 0520-895 55."

TTELA

/Fröken Sverige

Rullstolsburen man rånad i hemmet

"En rullstolsburen man rånades i sin lägenhet i Valbo utanför Gävle på lördagen. Det ringde på dörren och när mannen öppnade trängde sig två män in i lägenheten. De hade rånarluvor på sig och hotade till sig pengar från mannen.

-De fick med sig 3 000 kronor innan de försvann därifrån, säger Göran Lyrberg, vakthavande befäl på Gävlepolisen."

VK

/Fröken Sverige

Utpressare åtalade i Landskrona

"På fredagen åtalades ett gäng från Landskrona, fyra män och en kvinna, för att ha rånat och pressat minst tio skånska män på pengar.

Medlemmarna i ligan har utgett sig för att vara äldre tonårsflickor på nätet. Där har de fått kontakt med skånska män. Under förespegling att sälja sex har ligamedlemmarna gjort upp om att träffa männen.

Vid några tillfällen har ligan använt datorer på Landskrona kommuns arbetsmarknadsenhet för att komma i kontakt med sina offer.

-Vi har sett på de IP-nummer som använts att man suttit på arbetsmarknadsenheten, sade åklagare Tore Widetjärn i början av utredningen.

När männen kommit till mötena väntade ligamedlemmarna i stället för sexsäljande kvinnor och hotade dem och krävde betalning. Ligamedlemmarna har uppgett att tjejen männen chattat med är en ung släkting och hotat avslöja dem."

VK

/Fröken Sverige

Bandidos-ledaren i Sverige kan utvisas till Iran

"En utsparkad supporter blev polisens nyckelvittne mot Bandidos MC i Göteborg. På måndag väntas åtal mot ledaren Mehdi Seyyed, 34, och andra inom den kriminella organisationen. Enligt åklagaren låg gängmedlemmarna bakom bilbomberna mot två personer hösten 2006."

"
Om Mehdi Seyyed fälls riskerar han utlämning till hemlandet Iran."

DN


/Fröken Sverige

lördag, november 29, 2008

Mångkulturmat-Nytt: Polisen stängde Smaxmat

"I går stängde polisen Smaxmat på Kronogårds torg. Butiken har trots förbud sålt livsmedel och bröt därmed mot livsmedelslagen. "

"TTELA har flera gånger i år skrivit om Smaxmat, som fått flera påpekanden av Trollhättans miljöförvaltning eftersom man bland annat hanterat kött på ett felaktigt sätt – det gäller bland annat om temperaturen i kylrum och dålig hygien. Eftersom butiken inte åtgärdade problemen beslutade miljönämnden att döma ut ett vite om verksamheten fortsatte.

Ett nytt företag som drivs av släktingar till den tidigare ägaren tog över, men de fick bara ett tillfälligt tillstånd eftersom problemen inte var åtgärdade. Men verksamheten fortsatte utan tillstånd."

Ttela

/Fröken Sverige

Det Nya Sverige: Inga nyårsklockor i år heller

"Även i år står Linköpings domkyrka tyst vid tolvslaget på nyårsafton. Kyrkpersonalen törs inte öppna luckorna och ringa i klockorna, risken är för stor att någon skjuter in raketer och startar en eldsvåda i tornet."

"För fjärde året i rad måste ringningen ställas in av säkerhetsskäl.

– Det är väldigt tråkigt men vi vågar inte. Det är av ren omtanke om kyrkobyggnaden, säger domkyrkokaplan Sverker Linge.

Sedan flera år är området kring domkyrkan, slottet och biblioteket en plats dit Linköpingsborna drar sig framåt tolvslaget på nyårsnatten för att skjuta av raketer och fyrverkerier.

Den som varit där vet att tillställningen ibland närmast är förenad med livsfara; raketer skjuts av utmed marken, tänds på inne i folksamlingar och riktas mot människor.

– Man riskerar att bli beskjuten när man går dit, konstaterar Hans Salomonsson, säkerhetssamordnare i Linköpings kommun."

Corren

/Fröken Sverige

Kusiner dömda för knivhugg på pizzeria

"Kusinerna från Landskrona hamnade i bråk med en 19-årig man på en pizzeria i Malmö. Det slutade med att de slog en flaska i huvudet och sedan knivhögg honom flera gånger med en matkniv. I går dömdes den äldre av dem till fängelse i ett år och fyra månader.

Förra gången 20-åringen från Landskrona var åtalad för grov misshandel i Malmö friades han och hans kamrater sedan offret och vittnen inte dök upp på rättegången.

Båda kusinerna är välkända av polisen sedan tidigare. Bland annat dömdes de för plundringen av butiken Audio Video i Landskrona förra sommaren."

HD


/Fröken Sverige

Malmö: 2008 kan bli rekordår för mordbränder

"Skolinformation mot bränder har snarare haft motsatt effekt. Skolor har börjat brinna efter räddningstjänstens besök. Men nu byter räddningstjänsten strategi. Målet är att kunna kväva mordbränder i sina lindor. "

"
Var tredje dag tänder någon eld på en bil i Malmö. En oroväckande utveckling menar räddningstjänsten som ser att 2008 verkar bli ett rekordår.

– Bilbränder ingår i en kedja av mindre bränder som till slut leder fram till att det börjar brinna i byggnader, säger Linus Eriksson, operativ chef på Räddningstjänst Syd. "

Sydsvenskan


/Fröken Sverige

Elvaåring försökte köra ifrån polis

"En 11-årig pojke blev biten av en polishund, efter att ha blivit stoppad av polisen bakom ratten på en stulen bil i Bålsta. Pojken och tre kamrater försökte köra ifrån polisen, sprang sedan och spårades med hund."

Sydsvenskan

/Fröken Sverige

torsdag, november 27, 2008

Ingen turban på körkort

"Europeiska domstolen för de mänskliga rättigheterna har avslagit ett mål rörande en fransk sikh som ville ha rätt att bära turban på fotot till sitt körkort.

Den franske medborgaren har tidigare överklagat ärendet i franska domstolar utan framgång.

Enligt franska bestämmelser ska fordonsförare porträtteras barhuvade och med ansiktet riktat rakt framåt på körkortet. Men enligt sikhismen, en indisk religion, ska männen alltid bära turban.

Europadomstolen skriver att fotografier för körkort kräver att innehavaren av säkerhetsskäl visas barhuvad. Religionsfrihet ”kan inte alltid garantera människor rätten att bete sig enligt den religiösa övertygelsen, och ger inte heller någon rätt att bortse från lagar som har visat sig vara rättfärdiga”.

Domstolen tillägger också att muslimska kvinnor måste ta av sig sina sjaletter av samma skäl."

SvD


/MX

Medias bloggläsande

..det kan ni nu hitta här:

MediaCreeper

/Fröken Sverige

Skellefteå: Inga speciella badtider för muslimer!

"Det blir inga speciella badtider för muslimska kvinnor och flickor i Skellefteå.

Motionen med det kravet från Eva Enqvist (c) lämnades utan åtgärd av kommunfullmäktige i tisdags. Muslimska kvinnor får inte på grund av sin tro bada i samma bassäng som männen."

Norran


/Fröken Sverige

Svarttaxichaufför dömd för sexbrott - utvisas

"Svarttaxichauffören körde unga flickor hem från krogen. Två av dem gav han sig på - inom loppet en dryg månad.

Nu döms mannen till fyra års fängelse och utvisning."

"28-åringen, bosatt i Biskopsgården på Hisingen, fälls för dels våldtäkt, dels sexuellt tvång. "

"Kvinnorna tillerkänns 114 000 kronor respektive 85 000 kronor i skadestånd för övergreppen. Mannen skall efter avtjänat straff, skickas tillbaka och förbjudas att återvända förrän efter tio år."

GP

Tack för tipset, DL!

/Fröken Sverige

Funktionshindrad 12-åring våldtogs under dödshot

"En 17-åring kommer i dag att åtalas för att ha våldtagit en funktionshindrad 12-årig flicka under dödshot.

Enligt kammaråklagare Helene Gestrin skedde våldtäkten på eftermiddagen den 3 november i år i en stadsdel i Linköping.

17-åringen och 12-åringen hade aldrig träffats tidigare när 17-åringen tog med flickan till en fotbollsplan och förgrep sig på henne. Under övergreppet ska 17-åringen ha uttalat hot om att döda flickan.

– Han tog med henne avsides och utsatte henne för det här övergreppet. Hon förmådde inte att avvärja det med hänsyn till sin ålder och utsatthet, säger Helene Gestrin.

Flickan har ett funktionshinder som gör att hon har svårt att freda sig."

"– Det finns blod från flickan på pappersnäsdukarna. Det finns också ett rättsintyg som visar att flickan hade skador i underlivet."

"Den 10 november häktades 17-åringen av Linköpings tingsrätt. Domstolen delade åklagarens uppfattning att det fanns synnerliga skäl att häkta honom trots att han är omyndig. Men beslutet överklagades till Göta hovrätt som i torsdags i förra veckan beslutade att försätta 17-åringen på fri fot. Socialförvaltningen i Linköping har inte vidtagit några åtgärder."

Corren


Tack för tipset, Lazze!
/Fröken Sverige

onsdag, november 26, 2008

21-årig rånare skyller på Reinfeldt


"Rånoffren fick höra att det var statsministerns eller socialens fel att de tvingades lämna ifrån sig sina pengar till den knivbeväpnade rånaren.

I går åtalades en 21-åring mot sitt nekande för sex brutala knivrån vid uttagsautomaten på ett torg i Göteborg under hösten.

– Allt det här är Reinfeldts fel, sa rånaren innan han lämnade en ung man 5 800 kronor fattigare den 28 september.

En annan gång ska rånaren ha berättat att han inte får någon hjälp av socialen, att det bara är svenskar som får jobb och att rånen är hans sätt att visa samhället ”hur det går”."

Metro

Alltid tacksamt att skylla sina egna problem på andra. :)

/MX

tisdag, november 25, 2008

Obehaglig stämning när beslut om tandvård till illegala invandrare togs

"Region Skåne beslöt på tisdagen att först i landet legalisera tandvård till gömda flyktingar. Sverigedemokraterna kallade det ett svek mot svenskarna.

KRISTIANSTAD. Det var som ett eko från en annan tid. Sverigedemokraternas Björn Söder stod bredbent i talarstolen, skruvade upp tonläget steg för steg, tills ordföranden bad honom dämpa sig.

I nästan två dagar hade Sverigedemokraterna agerat som vilket annat politiskt parti i regionfullmäktige i Kristianstad. Men så kom frågan om att ge gömda flyktingar rätt till akuttandvård enligt en bestämd taxa.

Den vanligtvis behärskade partisekreteraren gick till våldsam attack mot de övriga partierna.

– Sådana människor som är här fastän de inte får, de föraktar det svenska rättssystemet. Sådana ska ha det gratis. Nej, hämta polisen. Vad är det för rättvisa mot svenska fattigpensionärer som inte hade råd att göra vid sina tänder?

– Ni borde skämmas, sa Björn Söder till de andra politikerna. "

"
Stämningen blev allt obehagligare i salen i takt med Björn Söder blev allt mer upphetsad.

- Jag har alla argumenten på min sida, det är ni som har fel, ropade Söder. Det här ska vi gå ut med i stora kampanjer till svenska folket, lovade han. "

Läs mer i Sydsvenskan

Strålande kämpat, Björn Söder!

/Fröken Sverige

Risk för ny Muhammedkris

Journalisten Lars Åberg (ej att förväxlas med skådespelaren Lasse Åberg) har skrivit en intressant krönika i Sydsvenskan:

"Dansk dynamit? Hedegaards bok ”Groft sagt” väcker oro för en ny Muhammedkris.

Eftersom begreppet kränkt devalverats så häftigt att det numera saknar substans får vi väl snart börja tala i andra termer om konst och åsikter som vi inte gillar.

För vem blir egentligen kränkt av teckningar av rondellhundar eller bomber i turbaner? Upprördheten finner man främst hos muslimska Åke Green-figurer. Problemet är att de har telefonnumret till totalitära regimer och rörelser och kan utlösa en politisk aktivism, som den öländske pastorn inte befinner sig i närheten av.

Den kultur- och medieoffentlighet jag tillhör har bestämt sig för att det är okej att problematisera och satirisera Jesus, men inte Muhammed. Den förre skildrar vi lite hur som helst, även skojfriskt. Den senare närmar vi oss ängsligt tassande."


Sydsvenskan


Tack för tipset, ArgSvenne!

/MX

Imamer i Norge värvar själmordsbombare

"Norske imamer skal ha prøvd å verve asylsøkere til selvmordsaksjoner i Afghanistan.

En asylsøker i Norge har varslet Politiets sikkerhetstjeneste (PST) om et vervingsforsøk til Jihad – hellig krig - av en imam fra Oslo.

- Han ville verve asylsøkeren, slik at han skulle reise tilbake til Afghanistan. Der skulle han være med på en selvmordsaksjon og sprenge seg selv i lufta, forteller en kilde til Dagbladet."

TV2 Nyheterna

VG

/Fröken Sverige

Norge är ett lyckoland för kriminella - känner vi igen det?


"I tre år har Ahmad Wald levd illegalt i Norge. Han er dømt for alvorlig kriminalitet, men kan ikke sendes ut av landet. "
"Politiet vet ikke hvem han er eller hvilket land han kommer fra. Mandag kveld står han frem i programmet «Forsvunnet i Lykkeland» i Dokument 2.

Det er fire år siden Ahmad søkte asyl i Norge. Han påsto at han var politisk aktivist fra vest-Sahara, men UDI trodde ikke på asylhistorien hans.

Ahmad fikk avslag. Men i stedet for å reise hjem, har han bare blitt værende i Oslo. Ahmad er langt fra den eneste som oppholder seg ulovlig her i landet."

"Ifølge tall fra Statistisk sentralbyrå lever det nå rundt 18.000 illegale innvandrere i Norge, flesteparten i Oslo. Av disse er to tredeler tidligere asylsøkere, som har valgt et liv i skjul fremfor å reise hjem.

Ahmad har pådratt seg flere dommer. Blant annet ble han dømt til åtte måneders fengsel for grov legemsbeskadigelse med kniv mot kjæresten. Han er varig utvist fra Norge, men det hjelper lite når politiet ikke har noe sted å sende han til."

- 80 prosent av de som selger narkotika på Plata er utlendinger, ifølge Ahmad.

TV2 Nyheterna

"Beslagene av falske pass og andre ID-papirer i Oslo har økt med 50 prosent det siste året.

Mørketallene er store og politiet avslører kun et fåtall av de mange tusen ulovlige innvandrerne med falske dokumenter.

I TV 2s dokumentar mandag kom det fram at det er det

rundt 18.000 ulovlige innvandrere i Norge."

Stor økning av falske pass

/Fröken Sverige

UK: Förbjuder tvångsäktenskap

"Storbritannia innfører lovforbud mot tvangsekteskap. Folk som tvinger andre til å gifte seg mot sin vilje, risikerer heretter opp til to års ubetinget fengsel, melder BBC.

Både ofre for slike ekteskap, venner av ofrene og politiet kan kreve rettslig forbud mot at det inngås slike ekteskap, går det fram av den nye loven. Den skal gjelde for England, Wales og Nord-Irland, mens Skottland har sin egen lovgiving."

"- Vi vil gjøre det vi kan for å støtte ofre for tvangsekteskap, å forhindre at flere blir ofre og å gi politi og andre myndigheter verktøyet de trenger, sier statssekretær Alan Campbell i innenriksdepartementet i London."


Dagbladet


/Fröken Sverige

Danmark: 84-årig handikappad kvinna rånad och sexuellt kränkt

En handikappad och sängbunden 84-årig kvinna som behöver syrgas för att kunna andas, blev rånad, hotad med misshandel och sexuellt kränkt i Danmark.

Männen sparkade in hennes dörr och rånade sedan henne och kränkte henne sexuellt.Trots hoten och förnedringen så berättade inte kvinnan vart hon hade pengar. Männen försvann med en platt-tv.

Politiken

"
Natten til søndag sparkede to røvere døren ind til den 84-åriges hjem i Nørresundby, hvor hun sengeliggende og afhængig af sit iltapparat blev truet med tæsk og seksuelt forulempet af røverduoen."

JP

"
Kvinden har forklaret, at de to mænd på 20-25 år var hhv. "en hvid mand og en neger". Selvom hun blev truet med slag, ville kvinden ikke fortælle de to, hvor hun opbevarede sine penge. I stedet forsvandt de fra stedet med hendes fladskærmsfjernsyn."

JP

/Fröken Sverige

Sabuni vill ersätta den svenska religionen, kulturen och språket

"I veckan samlar Sabuni 108 svenska organisationer för en dialog om vilken värdegrund som ska styra i det nya multikulturella Sverige. "

"
Alla har rätt att inte få sina mänskliga rättigheter kränkta. Men det finns också mänskliga skyldigheter. En av dem är att se till att ingens mänskliga rättigheter blir kränkta. Det anser integrations- och jämställdhetsminister Nyamko Sabuni."

"
Denna vecka samlar hon representanter för 108 svenska organisationer för att samtala om vad som förenar oss i det svenska samhället. För att hitta den gemenskap som kan ersätta den gemensamma religionen, kulturen eller språket."

"
Sabuni kommer att inviga och delta i konferensen. Men tanken är inte att staten ska berätta vad som gäller för organisationerna. Istället vill man uppmuntra och stötta ekonomiskt."

"
Den gemensamma värdegrunden bygger på universella värden, på respekten för de mänskliga rättigheterna. Dialogen ska handla om vilka de är och lyfta fram hur de ibland krockar med varandra.

- Svårast är när en grupps mänskliga rättigheter sätts emot en individs rättigheter, säger Sabuni. Det finns sällan rätt och fel. Olika dilemman uppstår hela tiden. När man kräver hårdare tag mot gängbrottslighet finns risken för att vi kränker individer, inte bara brottslingens mänskliga rättigheter kan kränkas utan även utanförstående helt oskyldiga människor kan drabbas.

- Men än värre kränkningar ser vi just nu i EU framför allt när det kommer båtar med flyktingar från Nordafrika."

DN

Tack för tipset, bloggen Otack är världens lön!

/Fröken Sverige

Raseringen av den svenska infrastrukturen fortsätter:

" Urin och avföring på golven, sönderslagna skåp och brandlarm som satts igång. På Bikupan vandaliserades en byggnad mitt på ljusa dagen.

Mitt på dagen slogs skåp sönder och någon eller några urinerade och lämnade avföring på golvet. Det hände i torsdags under skoltid på högstadieskolan Bikupan i Lessebo. En ruta var sönderslagen i en byggnad på skolan som i nuläget inte används. Bygganden ligger lite avsides och ingången syns inte från övriga skolan. Någon eller några hade brutit sig in i bygganden, utfört skadegörelsen och satt igång brandlarmet."

SMP

/Fröken Sverige

Idag är det Internationella dagen mot kvinnovåld

"Förra året visade en rapport från brottsförebyggande rådet att antalet anmälningar när det gäller kvinnomisshandel ökar. Och då räknade man med att 75 till 80 procent av de misshandlade kvinnorna inte anmälde. I rapporten tog man även upp det hedersrelaterade våldet som en del av ökningen."

"Anders Svahn arbetar bland annat med det hedersrelaterade våldet. Han menar att det ligger en annan problematik bakom det våldet och får arbetas med annorlunda från polisens sida.

– Det är mer att tänka på. Det handlar om patriarkala familjer där en bestämmer.

Gärningsmannen behöver inte vara den som har tagit beslutet. Det är ett kollektivt beslut familjen tar gemensamt om bestraffningen kvinnan ska få, säger han."

SMP
"I dag fører bare rundt hver åttende voldtektsanmeldelse i Sverige til at det blir reist tiltale. Dette tallet er så lavt at FN har kritisert landets håndtering av slike seksualforbrytelser.

I de ti årene som er gått siden FN gjorde 25. november til internasjonal dag mot vold mot kvinner, er tallet på anmeldte voldtekter i Sverige mer enn fordoblet."

VG
/Fröken Sverige

Michael Jackson blir muslim

Michael Jackson blir muslim. Han ändrar dessutom sitt namn till Mikaeel efter en av Allahs änglar.

"
Popstjärnans intresse för islam är omskrivet tidigare, men enligt flera brittiska tidningar, däribland The Sun, är hans konvertering nu ett faktum. Det hela ska ha skett vid en ceremoni hemma hos Toto-medlemmen Steve Porcaro i Hollywood. Porcaro skrev för övrigt en del av musiken till Michael Jackson största skivsuccé - "Thriller".

Enligt The Sun fattade Jackson beslutet att bli muslim i samband med en skivinspelning hemma hos en vän. Hans möte med en producent och en låtskrivare, som båda konverterat till islam, blev avgörande för hans beslut.

En imam från moskén tillkallades för att leda ceremonin då Jackson avlade den muslimska trosbekännelsen. En av dem som dök upp för att fira var artisten Yusuf Islam, som slog igenom som Cat Stevens innan han bestämde sig för att bli muslim."

Dagen


Att Jackson ansluter sig till pedofilprofetens sekt är knappast förvånande...

/Fröken Sverige

Talibaner kastade frätande syra i ansiktet på skolflickor

"De talibaner som misstänks ha kastat frätande syra i ansiktet på en grupp skolflickor i Afghanistan har gripits, uppger myndigheter."

"
Det var för två veckor sedan som minst åtta skolflickor och fyra kvinnliga lärare fick frätande syra sprutad i ansiktet i Kandahar i syd. Dådet utfördes av motorcykelburna attentatsmän beväpnade med vattenpistoler.

Skolgång för flickor är fortfarande kontroversiellt i vissa delar av Afghanistan. Under talibanstyret 1996 till 2001 tilläts ingen utbildning för kvinnor. Efter talibanernas fall har skolgången bland flickor ökat men attentat mot kvinnliga lärare och elever är vanliga, i synnerhet i Kandahar där talibanrörelsen en gång föddes."

NSD
HD

Se video på
TV2 Norge
Arrestert etter syreangrep

/Fröken Sverige

FN kritiserar Sveriges hantering av det stigande antalet våldtäkter

"Nationellt centrum för kvinnofrid (NCK) lanserar i dag ett nationellt samarbete med syfte att klara upp fler sexualbrott. Poliser, åklagare och sjukvårdspersonal i fem pilotorter ska utbildas i att ta hand om våldtäktsoffer. Dessutom ska hjälpmedlen för att säkra tekniska spår förbättras. "

"
I dag leder omkring var åttonde polisanmälan om våldtäkt till åtal. En låg siffra som gjort att FN har kritiserat Sveriges hantering av sexualbrotten."

"Sedan FN utropade den 25 november till Internationella dagen mot kvinnovåld för tio år sedan har antalet anmälda våldtäkter mer än fördubblats i Sverige. "

DN

SMP

/Fröken Sverige

Islamistisk förening hävdar: Uppsägning av hyreskontrakt = diskriminering av muslimer

De omättbara islamistiska kravmaskinerna i Islamiska kulturföreningen, anser att uppsägning av hyreskontrakt är detsamma som diskriminering...

De kan uppenbarligen inte känna när gränsen är nådd.Nå, nu kanske vanligt folk får upp ögonen för de eviga kraven på särbehandling....


"Islamiska kulturföreningen som hyrt lokalen i 16 år har lämnat nycklarna till fastighetsägaren, men när en låssmed kom till lokalen igår var det omöjligt att byta lås.

Ungdomar tog sig ut och in genom fönstren. Lars Lindebratt, ombud för fastighetsägaren Contentus, säger att stämningen på platsen var upprörd.

– Ungdomarna skrek och gjorde klart för oss att de inte ville att andra skulle ta över. I så fall skulle de slå sönder lokalen, säger Lars Lindebratt, ombud för fastighetsägaren Contentus, som också var på plats under måndagseftermiddagen.

Låssmeden fick lämna platsen med outrättat ärende. "


Sydsvenskan


"
Lokalen mitt i Herrgården har använts av Islamiska kulturföreningen sedan 1992. Men de senaste två åren har fastighetsägaren Contentus, med stöd av kommunen och Hyresgästföreningen, försökt att få bort moskén. "

"
Tanken är nu att stadsdelens förvaltning ska skapa en boskola, där nyanlända flyktingar ska lära sig hur man lever i en lägenhet i Sverige.

– Boskolan kommer att gynna hela området, inte bara medlemmarna i kulturföreningen, förklarade Ilmar Reepalu. "


– Vi har också sagt att vi kan ta hand om allt underhåll, att vi kan ansvara för allt. Men ingenting har hjälpt, säger föreningens förre kassör Khalil Al-Assadi.
– De vill inte ha oss här.

Varför inte?

– Det sägs inte direkt, men det är för att vi är muslimer.

– Man har behandlat oss mycket illa. "


Ungdomar ockuperar källarmoské i Rosengård

Mer om det fundamentalistiska Islamiska kulturföreningen här:

Islamistisk källarmoské "ockuperad" i Malmö

Se ett axplock av Jihad tidigare skrivit om föreningen.

"I en källarlokal på Bennets väg sitter en 23-årig före detta småkriminell brottartalang som vill införa sharialag i Sverige. Han ser talibanernas Afghanistan som ett idealsamhälle och kallar Usama bin Laden hjälte. "

"”Kuffar” är ett nedsättande ord som används om icke-muslimer av Anas Khalifa och hans lärjungar. Kuffar betyder ungefär otrogna.

– Det är förbjudet att ha kuffar eller kristna eller judar eller andra som nära vänner, säger Anas Khalifa i sin föreläsning.

Muslimer ska inte beblanda oss med dem, säger han. "


"Han längtar från Sverige, till ett muslimskt land. Det är omöjligt för honom att erkänna svenska lagar – de enda lagar som betyder något är de som slås fast av islam.
– Jag skulle aldrig kunna jobba som polis i Sverige. Självklart vore det mycket bättre med sharialagar. "


LÄS ALLT!!!!: Extremister lockar vilsna tonåringar

Muslimska skolungdomar ockuperar koranskola

"Företrädare för Tuff hyllar bin Ladin och förespråkar sharialagar. Islamiska kulturföreningen lånar ut sin moské i Rosengård till Tuff, vars förkunnare bland annat predikar att det är fel att muslimer har kristna eller judiska vänner.

Men Islamiska kulturföreningen i Malmö har även andra samarbetspartners. Sedan ett antal år tillbaka får man ekonomiskt stöd av ABF i Malmö. Förra året 59 000 kronor. "


Fundamentalister får bidrag av ABF

Dagen

/Fröken Sverige

"- Norske damer har seg selv å takke..."

Nu när det åter har släppts nya siffror på hur extremt många våldtäkter som begås i Sverige, så är det dags att upprepa något vidrigt. Detta finns dock tidigare i bloggen:

"...tre unge menn på 26, 30 og 35 år fra Somalia og Senegal.

Guttene, som helst ikke vil framstå ved navn, snakker gjerne med P4 om voldtekts- og overfallsbølge som lenge har herjet hovedstaden. Hør radio-intervjuet til høyre for artikkelen.

- Helt ærlig? Nordmenn er helt forferdelige!

- Hva tenker du på?

- Jeg tenker på alt. Ikke minst er maten helt for jævlig.

- Hva synes du om de norske damene da?

- De er noe helt annet! sier han til latter fra kameratene.

"Når norske jenter går halvnaken på byen er det som å rope «kom og knull meg», mener de tre afrikanske mennene."

Som Dagbladet.no skrev mandag ble minst ti kvinner overfalt og antastet av en gjeng gutter av somalisk opprinnelse ved Sofienbergparken i Oslo lørdag kveld.

I fjor ble det anmeldt rekordhøye 161 voldtekter og 35 voldtektsforsøk i Oslo, der gjerningsmannen i over 70 prosent av tilfellene hadde bakgrunn fra et annet land enn Norge.

Norska radio P4

LYSSNA på intervjun här

Fotnot: I Norge kan man bli dömd i upp till 21 år för gruppvåldtäkt!

/Fröken Sverige

söndag, november 23, 2008

17-åring utsatt för rå misshandel av UNGDOMSGÄNG

"En 17-årig pojke i Helsingborg utsattes för ett brutalt rån på lördagskvällen. Pojken ska ha kommit gående längs Nedre Långvinkelsgatan vid tiotiden på kvällen när han i korsningen med Kopparmöllegatan blev attackerad av ett ungdomsgäng.

HELSINGBORG. 17-åringen slogs till marken där han sparkades i ansiktet ett flertal gånger. Därefter tog gänget hans mobiltelefon, ipod och kontanter. "

Sydsvenskan


Modiga och rakryggade ungdomar......NOT! Fega och äckliga kräk!

Dagligen "berikas" svenska ungdomar i det mångkulturella (läs:Mångkriminella!) Sverige.

Nästa val får den "berikade generationen" rösta...


/Fröken Sverige

Två män gripna för människosmuggling

"Två misstänkta människosmugglare greps vid Lernacken på lördagskvällen.

MALMÖ. När tulltjänstemännen kontrollerade bilen vid niotiden satt tre män i den: en fransman, en kroat och en man som uppgav att han var irakisk medborgare i behov av skydd, uppger Leif Fransson, inre polisbefäl i Malmö.

Irakiern saknade dock pass varpå de två övriga männen greps och fördes till Malmö misstänkta för människosmuggling."

Sydsvenskan



/Fröken Sverige

lördag, november 22, 2008

Sverigedemokraterna 4,1

"2 000 personer över 18 år telefonintervjuades mellan den 4 till 17 november och fick frågan: Hur skulle du rösta om det vore val till riksdagen i dag?

Här följer Novus Opinions siffror i procent (skillnader sedan oktober inom parentes): moderaterna 25,5 (+2,7), folkpartiet 7,3 (+1,1), centern 5,3 (–0,2), kristdemokraterna 4,3 (+–0), socialdemokraterna 37,2 (–3,6), vänsterpartiet 6,6 (+0,5), miljöpartiet 7,7 (+1,3) och Sverigedemokraterna 4,1 (+0,3). "

Sydsvenskan


/Fröken Sverige