söndag, februari 15, 2009

Årets minst spontana kram?

"Efter uppmärksammade rasistiska uttalandena från polisen i Malmö besökte idag rikspolischef Bengt Svensson Skåne för att träffa personalen där. Därefter väntar etiska diskussioner på alla polismyndigheter runt om i landet. Det som hänt är oacceptabelt, anser rikspolischefen."

"Uttalanden som ”ape-jävel”, ”blattejävlar” och ”neger niggersson” har satt polisen i Skåne i blickfånget. Vid en välbesökt pressträff på polishuset i stadsdelen Rosengård i Malmö förklarade rikspolischef Bengt Svensson hur han ser på det som sagts.

– Det finns egentligen inte ord för det. Jag sa spontant att jag blev heligt förbannad. Jag är fortfarande förbannad på att vi har dessa beteenden. Det är oacceptabelt, säger rikspolischef Bengt Svensson. "

SR

Hur länge ska häxjakten på Polisen fortsätta? Eller när ska media åtminstone ta upp vilken oerhörd press och förnedring poliserna utsätts för i Malmö, Skåne och för den delen -hela Sverige - dagligen? Stenkastning, äggkastning och bespottning är vardag för de poliser som sliter här i Skåne.

Som du sa, Paraflex: Årets minst spontana kram?


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: