söndag, februari 22, 2009

De Kränktas Kör: ”Lärare vid Polishögskolan motarbetar invandrarelever”

""Ska du verkligen bli polis? Du passar inte. Du ser ut som ett gettobarn." Detta och mycket annat fick Ahmed höra under sin tid på Polishögskolan i Solna, både från lärare och andra studerande."

"
Han menar att svensk polis visar upp en fasad när de talar om att välkomna invandrare.

Ahmed är strax under 30 år och född i ett land i Mellanöstern. Han kom med sina föräldrar till Sverige när han var i förskoleåldern.

Ahmed betonar att han inte är känslig för skämt. Han har alltid umgåtts både med svenskar och invandrare och aldrig känt sig diskrimerad i Sverige, förrän han började på Polishögskolan.

– Jag hade förväntat mig så mycket, men redan första dagen märkte jag att alla ögon var på mig.

Ahmed berättar om fördomar och förakt. "

DN

"
Ahmed är nu snart klar med sin utbildning. Han tänker fullfölja utbildningen men har inga planer på att börja arbeta som polis."

DET tackar vi för...

Ja, du Ahmed. Efter att ha läst i flera år, så fick du nu chansen att "prata ut" eftersom media just nu kör med allmän häxjakt på svenska polisen. Eller?

Och varför har du inte avslutat din utbildning innan, om du nu har haft det så eländigt?

Nu ligger nog dina 100.000 och väntar på dig hos DO. Smart gjort. Fast å andra sidan så behövs inte så mycket ansträngning för att vaska pengar ur den svenska skattkistan...

Svenne Kålrot fortsätter att jobba ihjäl sig och betala världens högsta skatt....så det finns mycket pengar att ösa från om man bara är lite kreativ...och "kränkt"...

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: