söndag, februari 01, 2009

Expressen/GT tvättar bilder med blekmedel igen...

"Filmstjärnan misstänks ha hotat poliserna till livet.

När hon greps på ett hotell i Göteborg natten till i går uppges hon ha sparkat mot flera poliser och kastat sin mobiltelefon i ansiktet på en av dem.

- Hon är misstänkt för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman, säger Lennart Jernbrand vid citypolisen i Göteborg. "

"
Den svenska skådespelerskan greps på ett hotell i centrala Göteborg 00.40 natten till i går. Hon hade då omhändertagits av vakter och uppgavs ha uppträtt bråkigt och varit berusad - och gick till fysiskt angrepp när hon var på väg att gripas av en anländande polispatrull.

- Hon har sparkat mot en polisman och kastat sin mobiltelefon i ansiktet på en polis så att smärta uppstått, säger Lennart Jernbrand, inre befäl vid citypolisen i Göteborg.

- Hon har hotat patrullen till livet ett flertal gånger. Hon gjorde kraftigt motstånd och fortsatte att sparka mot patrullen under hela ingripandet."

GT

Den "svenska" "filmstjärnan" (vilken film är hon STJÄRNA i?) heter
Haddy Jallow och hon är född i Gambia och uppvuxen i Rinkeby.

Detta börjar bli riktigt pinsamt....svensk fulmedia när den är som "bäst", va?
Jag SKÄMS för att jag behöver sitta i mitt eget land och förmedla sådan skit varenda dag, bara för att svensk media LJUGER om snart allt!

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: