tisdag, februari 24, 2009

Feriejobbare måste visa polisregister : Då skriker de kränktas kör RASISM!

Ja, ungefär så blir det när man talar om att folk ska kunna visa om de finns i belastningsregistret om de ska jobba på förskolor och fritidshem i Malmö.

Då genast poppar en massa "Bertil" och "Kurt" upp och ska berätta att de flesta brottslingar är svenskar, ja " faktiskt 29% av alla etniska svenskar är dömda för brott, minsann".... och att man ska kolla om folk är "rasister" innan man anställer dem.
Av gammal vana så vet man att de flesta "Bertil" och "Kurt" stavar precis likadant som de muslimerna man känner eller kanske möter på forum eller här i bloggen. Något som retade upp mig var detta (dock skrivet av en Ahman):

Kanske kunde de stoppats
Om man tidigt uppmärksammat dem så kanske Toni Alden, Ulf Olsson, Anders Eklund, Kristin Schurrer eller den där smålänningn som mördade Bobby inte hade begått de mest uppmärksammade brotten på senare år. Ungdomar mår nog bara bra av att de får se att deras egna handlingar leder till konsekvenser. det finns så många namn som kommer fram att man ser vilka de är.

Ahman 2009-02-24 11:41

Jaha...då kommer det outröttliga behovet av att peka på de relativt få svenskar som man hittar i våldsstatistiken numera. Precis som man brukar läsa på islamska forum: Alla svenskar är seriemördare...bla bla... Mitt svar (som otroligt nog fortfarande är kvar på Sydsvenskan):

Brottslingar...
"Om man tidigt uppmärksammat dem så kanske Toni Alden, Ulf Olsson, Anders Eklund, Kristin Schurrer eller den där smålänningn..."

Precis. Samma sak med Abdurraham Kushtrim Nika och Kushtrim Ademi som mördade en oskyldig kille i Malmö nyss.

Eller Muhammed i Borås som tvingade sina barn att ha sex med varandra och en hund.

Eller Shino Mohamed Hashi som är svensk historias värsta våldtäktsman. Sluta med att försöka få det till att det bara är svenskar som är brottslingar!

Fröken Sverige - Skåne 2009-02-24 12:23

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: