tisdag, februari 24, 2009

Norsk muslim: Rösta på Siv Jensen!

"- Muslimer hadde blitt rasende hvis man hadde bygd kirker på hvert andre gatehjørne i Islamabad. Da må de forstå at de ikke kan gjøre det samme i Oslo, sier Danny G. Chaudhry til Dagbladet.no.

Chaudhry har lenge vært en kjent Senterparti-profil og ved sist stortingsvalg var han partiets andrekandidat til Stortinget. Men for fire månender siden meldte Chaudhry overgang til Fremskrittspartiet og for norskpakistaneren er Siv Jensens angrep på «snikislamisering» som musikk 47-åringens ører."

"De seks største moskeene i Oslo hadde i 2006 til sammen 27 280 medlemmer. I Oslo er det bare tre bygg som er bygd som moskeer, resten finner man i kontorlokaler, varelagre og andre samlingsrom.

Chaudhry mener nå regjeringen bør nekte menighetene å bygge flere moskeer i hovedstaden.

- Det burde holdt med ett stort bygg. Det er ikke så mange muslimer i Oslo. Jeg tror det store antallet menigheter og moskeer handler mer om maktkamp enn ett reelt behov, sier Chaudhry."


"
Norskpakistaneren forsvarer Siv Jensens angrep mot den muslimske minoriteten.

- Muslimer må innse at Norge er et kristent land. Det må man tilpasse seg. Det er vi som har kommet hit, ikke de som har reist til vårt land, sier Chaudhry, som selv kom til Norge som 8-åring fra Punjab, Pakistan."

-Jag känner inte Chaudry, och när jag hör vad han säger så tror jag heller inte att jag kommer lära känna honom säger imamen ordföranden i det Det Islamske Forbundet Basim Ghozlan.

-Vi har aldrig krävt att det norska samhället ska förändra sig, bara att man ska lägga saker och ting till rätta för mig som muslim (LÄS: Särbehandla mig), säger Basim Ghozlan.

" Det er ingen som har krevd at nordmenn skal slutte å spise svinekjøtt. Men jeg må kunne la være å spise svinekjøtt når jeg delta på et seminar, sier Ghozlan.
"

Frp-muslim vil ha moske-stopp

Dokument.No: Muslimer for Siv Jensen?

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: