söndag, februari 15, 2009

Mera Mysig Mångkultur: Blodig misshandel under innebandymatch

"Den nattliga innebandyturneringen i Wasa sporthall spårade ur totalt. Fem personer misshandlades, varav en så svårt att han fördes blödande i ambulans till sjukhus.

Assyriska kulturföreningen och ungdomsförbundet stod som värd för den nattliga innebandyturneringen som arrangerades i Wasa sporthall under natten till lördag. I turneringen deltog sex lag från Södertälje, ett lag från Jönköping och ett lag från Stockholm."

"Enligt uppgift från polisen var det när Södertäljelaget Black Terror skulle möta Jönköpingslaget somen 26-årig Södertäljespelare började uppträda aggressivt. Plötsligt knuffade 26-åringen en 23-årig Jönköpingsspelare så att han föll över sargen. Därefter ska 26-åringen ha både hoppat på och sparkat 23-åringen som låg på golvet. När polis kom till idrottshallen låg 23-åringen på golvet och blödde från både huvud och näsa. Han led dessutom av minnesförlust och fick föras med ambulans till sjukhus.

Flera personer runtomkring som försökte avvärja misshandeln blev själva utsatta för misshandel medan en 16-årig kille i sin tur ska ha försökt backa upp den 26-årige Södertäljespelaren. "

LT

Lite fler "sportsliga" nyheter i bloggen tidigare:

Det Nya Sverige: Syrianskas smällare stoppade toppmötet

Svensk-Syrianska IF -Fotbollsdomare slogs ner

6000 kronor i böter för Syrianska KF och 3000 för Albanska FF

Fotbollslaget Al Salam i ny skandal

Förälder spottade domare i ansiktet

Fotbollsdomare slogs ner...

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: