lördag, februari 06, 2010

De Kränktas Kör: Muslimska taxiförare blockerade Oslo"Nästan 1 000 muslimska taxichaufförer parkerade natten till lördagen sina bilar i Oslos centrum i protest mot att Dagbladet tryckt karikatyrer av profeten Muhammed. "

"
Dagbladet hade i onsdags karikatyrer av Muhammed på sin förstasida, som illustration till en text om att säkerhetspolisen hade länkat till omstridda teckningar på sin hemsida.

De muslimska taxichaufförerna ilsknade till över publiceringen av teckningen.

- Det är missbruket av yttrandefriheten vi reagerar mot. Vi gör ingenting drastiskt men vi vill visa att vi är emot att det vi håller heligt missbrukas, sade en av chaufförerna,Rashad Munir till VG Nett."

SvD , VG, Dagbladet , GP

Oslo-taxier mot Dagbladet
(PST) hadde lenket til omstridte tegninger på sine nettsider.
Les saken om Krekar
Polistiken
DF vil forbyde arabisk i frikvartererne
VG
VG
Radikal imam beskudt i Oslo ,
Politiken

Nu är det dags att vi börjar använda denna bild dagligen! Och vore det någon som helst ryggrad i svensk media, så skulle alla publicera denna denna bild igen!

När 1000 VUXNA män lägger ner sina jobb i timmar för en TECKNING, då är det bara att inse att hjärnan fungerar olika på olika slags folk. Detta är så endafaldigt så man skäms å deras vägar. Å andra sidan är det en tydligen fingervisning på att om inte muslimer får som de vill - då kommer de minsann att gå emot oss kafier på alla sätt de kan.

Sluta nu drömma om "moderata" och "sekulära muslimer" - för det finns bara ETT ISLAM! Så det enda du kan tänka är: muslimer ELLER ex-muslimer.

Inte för att inte vi vill, eller är beredda att försöka - det vet vi nog att vi har försökt med i 40 år nu.

Utan för att de helt enkelt inte vill.För det ligger helt enkelt inte i deras intresse. Och det har det heller aldrig gjort.


Koranen säger tydligt till oss: Islam har tre erbjudande till oss:

1. Bli muslim
2. Bli dhimmi (slav till muslimer)
3. DÖ

Lockande, tycker ni?

/Fröken Sverige


Inga kommentarer: