tisdag, februari 09, 2010

Gnällig imam i Norge HOTAR med en ny muhammedkris




"Der var tirsdag indkaldt til et forsoningsmøde, efter den norske avis Dagbladet har trykt en karikaturtegning af profeten Muhammed. Det kom der ikke noget ud af, tværtimod.

»Jeg frygter, at det vil blive endnu værre end i 2006«, siger en skuffet imam, Mehboob ur-Rehman, fra Oslo, efter dialogmødet med Dagbladets chefredaktør, Lars Helle."

"Avis vil ikke undskylde tegninger

Rehman siger, at han kunne have fået de muslimske gemytter til at falde til ro, hvis chefredaktøren havde beklaget, at avisen i sidste uge bragte en karikaturtegning af Muhammed. Den chance er forspildt.

»Imamen ville have, at Dagbladet skulle beklage, men det kan vi ikke gøre. Vi må have ret til at illustrere vores nyhedshistorier med de mest relevante billeder og tegninger«, siger Lars Helle."

Politiken
Norske taxachauffører raser over Muhammed-tegning
Muslimske chauffører blokerer Oslo centrum

"
- Større problemer enn i 2006

Det var Høyre-politiker og muslim Aamir Sheikh som tok initiativ til møtet mellom Malana-hafiz Mehboob ur-Rehman som er imam på Islamic Cultural Centre og Dagbladets konstituerte redaktør Lars Helle.

Målet var å finne en løsning på konflikten som har oppstått etter at Dagbladet trykket en Muhammed-karikatur som illustrasjon til en artikkel forrige uke. Natt til lørdag parkerte 1.000 taxisjåfører bilene sine i protest mot trykkingen av karikaturene. Også mandag morgen var det mange drosjesjåfører som protesterte."
VG
VG, VG,
UD reagerer mot Pakistan etter karikatur-feil
Brenner det norske flagget igjen
Dagbladet og imam i møte etter karikaturbråk
Truer med å inndra drosjeløyver
Ny drosje-protest mot trykking av Muhammed-karikaturer
1.000 taxisjåfører deltok i karikaturaksjon
PSTs Facebook-sider lenker til Muhammed-tegninger
UD reagerer mot Pakistan etter karikatur-feil
Brenner det norske flagget igjen
KrF vil gi pris for karikaturtrykking


"- Vi er takknemlig overfor Dagbladet for å ha trykket selve nyheten, men karikaturen burde ha vært unnlatt. Da ville Dagbladet både fått respekt og anerkjennelse fra muslimer, sier Rehman."
DB

Jädra muppar! Jag förstår inte vad de gör i ett land som har demokrati och yttrandefrihet som fundament? Det är dags att börja utbildning i dessa viktiga ämnen redan första dagen någon passerar ett lands gräns.

Men fortsätt ni med ert gnällande! Det tackar vi islamkritiker för. Nu får folk se vad De Kränktas Kör är, och vad ni går för. Hot, hat, gnäll, offermentalitet, särkrav och andra dumheter. Det är inget som imponerar på folk i västvärlden...

Det finns nära 60 muslimska länder där era gnälliga och pinsamma kravlistor passar bättre. Och inget av de länderna heter Sverige, Norge, Finland eller Danmark...

/Fröken Sverige






Inga kommentarer: