söndag, februari 14, 2010

Muslimska Friskolan: Moderat valfusk tystades redan 2006



"Fredag 12 februari 2010 briserar bomben om hur fattiga arbetslösa
somalier och muslimer i Stockholm köps för att få in moderater i riksdagen. Det står nu helt klart att alla riksdagspartier ser muslimer som fattiga boskap som ska köpas inför valet, för att svensk medelklass ska sitta i riksdagen med feta löner."

"Torsdag 11 februari 2010 fick bloggen Muslimska Friskolan en intervju med riksdagsmannens politiske sekreterare Johannes Carlsson. Han var mycket misstänksam och sa att han visste flera omständigheter runt riksdagsmannen som han inte ville lämna ut. Carlsson säger att det blir lätt för riksdagsmannen att finna ett nytt arbete när mandatperioden går ut i september 2010. Orsaken sägs vara att riksdagsmannen har många kontakter. Han berättar att riksdagsmannen även åker till Iran för att han har familj där.
I
Bloggen frågar Carlsson hur en riksdagsman som i media påstår sig vara emot Irans regim, bekymmersfritt och utan att arresteras eller få repressalier mot sin familj i Iran, kan resa in och ut ur Iran:"

"Läs hur Irans ambassad ordnade middag torsdag 11 februari 2010 i just den shiamuslimska moské i Jakobsberg, där röster till moderaterna köptes i valet 2006 för pengar som kom från Irans ambassad:

http://revolutionsweden.wordpress.com/2010/02/12/stockholm-den-iranska-slaktarregimens-representanter-uppvaktades-med-militanta-protester-under-torsdagen/"

Läs om Moderaternas valfusk 2006 och 2010 på undersökande bloggen Muslimska Friskolan
En av Moderaternas nya påläggskalvar är islamisten Waberi, som tycker man ska följa sharia och ha fyra fruar - läs om honom HÄR

Jämställdhet inget för M

"Politiker kan inte hantera islam"GP

Somalisk delstat firades i Hjällbo

Upprörd stämning på Römosseskolan

/Fröken Sverige






Inga kommentarer: