torsdag, juli 14, 2011

Dansk Folkeparti: DNA test ska vara obligatorisk för alla som söker asyl
Dansk Folkeparti kräver nu att det ska vara obligatoriskt med DNA test för alla som söker asyl i Danmark. Dessa DNA-profiler ska finnas sparade i ett register hos polisen.
Dansk Folkepartis Marlene Harpsøe, säger att den typen av test förhoppningsvis kommer att stoppa redan kriminella från att söka asyl i Danmark, skriver Berlingske.


- Vi mener, at en dna-registrering kan have en præventiv effekt, så vi ikke får alle mulige uønskede elementer til Danmark.
- Vi skal have ro og orden i det danske samfund, og derfor vil vi gå langt for at holde kriminelle udlændinge ude af landet, siger hun til Berlingske.


Under tisdagen så avvisade Danks Folkeparti ett förslag från Venstre, som gick ut på att låta icke danska medborgare bli poliser. Och dagen innan, i måndags, sa de nej till  Konservatives önskan om att låta utländska studenter få stanna i landet i upp till tre år för att söka jobb efter sin utbildning.


Berlingske


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Ge bidrag Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: