onsdag, juli 13, 2011

Merit Wager: Svenska skattebetalare tvingas finansiera hatverksamhet riktad direkt mot dem själva…Gällande Per Gudmundsons ledare: ”Ge inga bidrag till hatet”
"Att svenska skattebetalare finansierar hatverksamhet riktad direkt mot dem själva, på det sätt som beskrivs i artikeln, är förstås fullkomligt vansinnigt. Detta har tagits upp många gånger i bloggar och på sajter och, i viss mån, av ”gammelmedia”, men politikerna struntar i det. Om svenskar hade satt i gång med att lära ut hat och förakt mot muslimer skulle politikerna ha skrikit i falsett och dragit in pengarna så snabbt att ingen ens hade hunnit blinka."
 "Om man lyssnar på en del av dem som redan kommit in i Sveriges riksdag och en del som inte ännu gjort det, men försökt och varit på väg, så borde man förstå vidden av vad Sverige tillåter och underlättar genom att rentav själv lägga snaran om sin egen hals. För, enligt islam, är målet alltid, precis som Abdririsak Waberi, nu riksdagsledamot för Moderaterna, visar i intervjun i Sveriges Television, att det ska råda sharia-lagar och islam, helst i hela världen. Ingen, inte ens Birgitta Ohlsson, kan väl ändå tro, att kristna i muslimska länder skulle kunna få statliga bidrag till att sprida hatpropaganda mot muslimer?"

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Ge bidrag Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: