söndag, juli 10, 2011

Misshandel med yxor och knivar i Helsingborg: "Det var mordförsök""När de fick grönt och precis hade passerat korsningen vid Lidl på Landskronavägen, blev de omkörda på insidan av en mörk BMW som girade in framför Chryslern och stoppade den. Ut hoppade ett antal unga män, minst fyra, troligen fler. De var beväpnade med yxor, batonger och knivar. Första slaget med batong spräckte framrutan precis framför föraren. Sedan haglade huggen och slagen över bilen. Flera djupa yxhugg i plåten och sönderslagna rutor vittnar om kraften i attacken.

27-åringen tog sig ur bilen och överfölls direkt av männen. Också han fick ta emot yxhugg och slag mot huvudet och misshandeln avslutades med en hård spark mot huvudet innan gärningsmännen hoppade in i sin bil (mörk BMW) och försvann. "

HD

Annat läsvärt:

Landskrona: Man ihjälkörd av fyra som försökte smita

 Affes Statistik-blogg: Våldtagen på grund av medias maktmissbruk

Marockanen, Abselam B, häktad för halalslakt på svensk flicka

 /Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

Ge bidrag Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: