lördag, juli 16, 2011

"Nybyggare" (läs: ockupant) i Danmark förnedrar en äldre kvinnaVåldtäkter, mord, misshandel, stölder, förnedring...ja, visst är det mycket fint vi får av våra nybyggare?

Efter att ha haft åratal av lugn, trygghet,  frid och respekt, så är detta nu den framtid våra politiker tycker att vi och våra barn förtjänar. Detta är vad vi ska erbjuda våra gamla och våra barn.  

Och kom nu inte med kommentarer som att det är "bara några få som är idioter". Om det hade varit så, så hade vi inte gjort över 8 0000 inlägg på denna blogg och ändå inte känt att det finns tusentals saker som man inte hunnit med att skriva om.

Det blir inte bättre av att ni tiger och tar emot. Nu måste det vara nog.

Uppdaterad 110718 med engelsk text. Sprid! Bloggen efterlyser också en video video där Peter Wahlbeck grillar sin kollega Soran Ismael. Har ni den, så hör av er!

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: