fredag, juli 15, 2011

Politiskt Inkorrekt: Somalisk jättefamilj kräver ny och större lägenhet


Tidigare fall först. Ett av många. Det är åtminstone ett hundratal familjer i GBG som har mer än10 barn.

"HJÄRNBLÖDNING Först ett äldre fall med rubriken “14 personer bor på 70 kvadrat”. TTELA skrev (artikeln borttagen) i februari 2008 om Isse Dahir Hassan i Vänersborg. Anledningen var att han bodde trångt men definitivt inte ensam. 2005 kom Isse Dahir Hassan till Sverige som flykting från Somalia. I slutet av januari 2008 kom även hans familj till Sverige. Då levde Isse Dahir Hassan, hans fru, nio barn, mamma, bror och brorson i en trea på 70 kvadratmeter. (notera insvepningen, främst på småflickorna)."

"Med tesen att kommunerna ersätts med bara 22 % av de faktiska kostnaderna blir kostnaden för skattebetalarna under introduktionstiden (2-3år) för Hassans familj 7 855 454 kr."

Och nedan är  det en familj som idag kräver en större lägenhet genom att gå ut på GP. Se, lyssna och lär hur den nya adeln lägger in beställningar. Detta under tiden som era 25-åriga barn får bo kvar hemma på grund av bostadsbrist och arbetslöshet.
 Läs ALLT på Politiskt Inkorrekt/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: