tisdag, juli 12, 2011

Malmös rykte skrämmer Hollywood - Är du stolt nu, Reepalu?


Hotbilden mot judar i i Malmö-regionen har nu skrämt bort ett Hollywoodbolag från att spela in en storfilm baserade på en bästsäljare, i Skåne.  Bolaget fick kalla fötter då de hört hur illa det faktiskt var i Malmö och att vi hade en ett kommunalråd som är något av en antisemit.

Man får väl hoppas du är stolt nu när snart ingen varken vill eller vågar komma hit, Reepalu? Det har vi dig att tacka för till stor del, det råder det verkligen ingen tvekan om. Davis Cup, Hollywood....vad kan du mer komma på att förstöra, tro, Reepalu?

"Filmbolaget sade sig vara intresserade av att leta potentiella inspelningsplatser i Malmö och Skåne till en film baserad på en bästsäljare med ett judiskt tema. 

Men någon delegation från Hollywood kom aldrig hit. Istället fick Mikael Svensson i februari ett mejl om att planerna på att spela in i Skåne skrotats. Bolaget hade hört att Simon Wiesenthal Center avrådde judar från att besöka Malmö."

"Simon Wiesenthal Center utfärdade varningen i december förra året, efter att amerikanska medier uppmärksammat hatbrott mot judar i Malmö. Även uttalanden av kommunalrådet Ilmar Reepalu hade väckt anstöt bland många judar."


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Ge bidrag Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: