söndag, juli 17, 2011

Sydsvenskan möblerar om: "Muslimer är mer utsatta än judar i Malmö"Idag har SR Malmöhus tillsammans med BRÅ försökt fixa till Malmös rykte som en våldsam stad, där antisemitismen blommar. 
"Under veckan har vi rapporterat om att Simon Wiesenthalscentret har varnat judar för att resa till Malmö, på grund av risken för trakasserier. Men Brottförebygganderådets statistik visar att hatbrotten mot judar i Malmö har minskat sedan förra året."
Nu  blir man ju automatiskt skeptisk redan när man läser att det är BRÅ som sagt detta, då de brukar blanda runt och klippa och klistra som det passar dem i sin statistik. Och efter att ett stort filmbolag stoppat inspelningen av en film baserad på en bestseller, på grund av antisemitismen i Malmö, förr veckan, så ska det uppenbarligen putsas på Malmös smutsiga fasad. 


Det hade nog varit bättre att fråga vanliga judar i Malmö hur de upplever sin situation.
"De flesta som anmäler hatbrott är judiska representanter med en ortodox framtoning eller unga muslimska kvinnor med slöja."
Men nu kommer vi till det riktigt intressanta. Sydsvenskan tar och möblerar om i Sverige Radios text. Istället för att judarna skriv ut som den i första hand utsatta gruppen i Malmö så de ändrar lite i turordningen när de skriver:
"Anmälare av hatbrott i Malmö är oftast muslimer klädda i slöja eller ortodoxa judar som klär sig traditionellt, rapporterar Sveriges Radio Malmö."
Det är de små detaljerna som räknas. Nu är det muslimerna - åter igen - som har det svårast...


Malmös rykte skrämmer Hollywood - Är du stolt nu, Reepalu?

Reepalu: Vadå islamistisk antisemitism ?


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: