onsdag, juli 20, 2011

Elin Krantz mördare Ephrem Tadele Yohannes i hovrätten - men vart är media?

I tisdags så inleddes hovrättsförhandlingarna i Elin Krantz-fallet.  GP har dock en liten och väl gömd artikel. 

Trots att mördaren och våldtäktsmannens  Ephrem Tadele Yohannes massakerliknande våldtäkt och mord på den unga tjejen från Falköping, så tycks inte svensk media bry sig ett dugg om detta. Gammelmedias sidor är kliniskt rena när det gäller artiklar om det bestialiska mordet och de pågående hovrättsförhandlingarna.

Men så heter heller inte mördaren Niklas Eriksson, Peter Mangs eller Anders Eklund. Nej, när man väl skriver om  Ephrem Tadele Yohannes, så är det som "tvåbarns-pappan" eller "han hade planer på att bli något stort". Detta trots att han dömts för nio brott INNAN han ens kom till Sverige och framför allt, trots att han med ett sällan skådat våld förgrep sig på och mördade Elin Krantz.


Ephrem Tadele Yohannes kommer från Etiopien där cirka 70% av alla äktenskap börjar med våldtäkt/gruppvåldtäkt. Läs mer på Independent
 
80-90% av alla kvinnor i Etiopien är omskurna. Dessa fakta förklarar en hel del om kvinnosynen.

Ingen dom mot mördaren och våldtäktsmannen Ephrem Yohannes idag

Igår åtalades Ephrem Tadele Yohannes för mordet på Elin Krantz

 Expressen/GT pixlar loss igen...

Uppdrag vitpixling: GT/Expressen har svårt att bestämma sig...

Den som vill veta mer om fallet kan följa tråden om Elin Krantz på forumet Flashback

 /Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: