fredag, juli 15, 2011

Dansk Folkeparti: Våldsamma asylsökande ska i fängelse eller skickas hem


Nu reagerar Dansk Folkeparti på informationen om att tre våldsamma och hotfulla asylsökande män får leva i ett lyxigt strandhus, på skattebetalarnas kostad. Läs mer om den händelsen här:

Röda Korset belönar dåligt uppförande - våldsamma asylsökande får bo i lyxhus

I ett pressmeddela idag skriver partiets Martin Henriksen att de asylsökande, som är våldsamma och hotfulla ska in i fängelse eller sändas hem - inte belönas med lyx.

"Dansk Folkepartis Martin Henriksen er rasende over, at tre asylansøgere med truende og voldelig adfærd er blevet belønnet for denne ved at blive sendt væk fra asylcentret i Sandholm og direkte til et luksussommerhus i Nordsjælland.

 - Det her er simpelthen en hån mod det danske samfund og mod de mange danskere, der ikke skal på ferie eller i sommerhus."

Dansk Folkepartis hemsida

-Våldsamt uppförande ska straffas, inte belönas. Det är fullständigt vansinnigt och det ska stoppas, säger Martin Henriksen. 

 Och så ta och lyssna på Dansk Folkepartis sång, "Herfra min verden går..."

"...Danmark för folket, folket för Danmark..."  Hmm..kan ni tänka er Reinfeldt och gänget göra en sådan video?

  /Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: