fredag, juli 15, 2011

Röda Korset belönar dåligt uppförande - våldsamma asylsökande får bo i lyxhusMan kan ana att Pia Kjærsgaard, Dansk Folkeparti, sätter morgonkaffet i vrångstrupen idag. 

I Danmark har tre våldsamma asylsökande belönats för sitt dålig uppförande, genom att de nu får bo i ett lyxigt sommarhus vid stranden. 

Männen, som kommer från Syrien, Afghanistan og Iran, är mycket våldsamma och hotfulla och Röda Korset och  den danska Udlændingeservice, klarar inte längre av att ha kvar dem på flyktingförläggningen, Sandholmlejren. 

Därför "belönas" de charmiga gossarna genom att de får bo i ett lyxigt sommarhus istället. Något som kommer kosta de danska skattebetalarna flera hundra tusen per vecka. Räkningen är redan nu uppe i runt en miljon danska kronor.

Huset är på 240 kvadratmeter och det finns sex vakter - dygnet runt - som jobbar med att bevaka de våldsamma männen, varav minst en redan har fått avslag på sin asylansökan.


" I alt løber regningen for afkølingsferien op i cirka en million kroner, erfarer Ekstra Bladet.


- Det er en dyr løsning og det siger sig selv, at det ikke er en langtidsholdbar model. Men der var tale om ekstraordinær situation, der krævede en akut afklaring, siger Morten Bo Laursen, kontorchef i Udlændingeservice."
Detta är ytterliggare ett tillfälle, då man kan undra hur många svältande barn i MENA, som pengarna hade kunnat rädda livet på istället...?/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Ge bidrag Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: