tisdag, juli 12, 2011

Sveriges framtidshopp: Mauds nybyggarfamilj ringer till Lars Vilks
"Materialet som ingår i Rondellhundsprojektet kan visa många aspekter av det sociala. Exemplet nedan är på intet sätt isolerat, min samling av dylika attityder är omfattande och den har pågått under flera år. Helt oförklarligt kommer plötsligt ett nytt knippe, antingen genom telefon eller via Facebook. "

Lars Vilks på Vilks.net

Fantastiskt språk, får man säga.  Det måste vara dags att granska läroböckerna på SFI lite?
 
Jag vet ingen annan skola där de lär sig så mycket avancerade svordomar och könsord. Eller är det kansken något man lär sig i sin lokala moské?

Men ändå - vilken fin och sammanhållen "nybyggarfamilj" som ringde Vilks. Man blir nästan tårögd. Äntligen känner man sig trygg inför framtiden, när man vet att Mauds "nybyggare" är så positiva till det land som tagit emot dem. ;)

Måste varit väldigt kul för Lars Vilks att få en sådan fin hälsning på midsommar!

Som RolandX kommenterade på
utmärkta Politiskt Inkorrekt:

"Jag tror att det är lite det som gör att många svenskar blir så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker." Mona Sahlin

Köp Lars Vilks muhammedteckning hos Trykkefrihed!

 /Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Ge bidrag Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: