söndag, januari 27, 2008

Alla tjejer vet att fenomenet ökat, alla tjejer vet varför.

"Vi vet att vi med medelhög rädsla går förbi ett gäng svenska killar ute på stan. Vi vet också att vi i högsta skräck hellre går en lång omväg än att gå förbi ett gäng invandrarkillar. Vi vet vad de gör när vi försöker går förbi, vi vet att de ibland ställer sig och försöker blockera vägen och ofta säger äckliga saker, vi hör vilka ord de slänger efter oss. Vi vet vad tjejkompisar varit med om. Vi vet vilka som är våldsammast, vilka som har sämst kvinnosyn, vilka som är överrepresenterade.

Vi behöver egentligen inte statistiken, vi ser med egna ögon och hör med egna öron.
Varför skriker inte vi allra högst? Varför törs vi inte säga det rakt ut? Varför vågar vi aldrig yttra att den okontrollerade massinvandringen är ett direkt svek och hån mot tjejers trygghet? Varför säger vi det bara i smyg bland våra tjejkompisar? För att flickor ska vara tysta? För att fina flickor hellre flyr och tiger? Eller för att vi hellre väntar på att bli upptryckta mot en vägg och tafsade på, hellre väntar på att förnedrade med ord en gång till eller hellre väntar på att bli misshandlade eller gängvåldtagna innan vi riskerar att bli stämplade som ”rasister”?"


Läs mer av Mias strålande blogginlägg och ge henne en fin kommentar på Basin City Blues

Jag svarar här som jag svarade i hennes blogg:


TACK, MIA!!

Tack för att du - IGEN - vågade uttala det så många smyger med!

Vi vet alla att det är precis som du säger. Få är idag de tjejer i större städer som inte blivit utsatta för invandrargängs trakasserier. Framför allt sexuella.

Jag känner tjejer på 14 som blivit det och tafsade på...hotade med gruppvåldtäkt där "alla hål ska spricka"..och de som faktiskt blivit våldtagna eller utsatts för riktiga försök....och jag känner kvinnor på 55 som fått sjukskriva sig efter sexuella trakasserier av invandrargäng.

Jag känner också folk som blivit rånade och misshandlade för att de är "svennar"....och tvingats ta tillbaka sin polisanmälan för att annars ska de deras lillasyster eller dotter utsättas för gruppvåldtäkt.

Detta berör oss alla.

BRA MIA! DU ÄR EN HJÄLTE!

Mvh

/FS

Inga kommentarer: