måndag, januari 28, 2008

Polisanmälan mot Expo inlämnad!

"Med anledning av Expressens artikel om hur några få sverigedemokrater med pengar aktivt stöttat organisationer med tveksam politisk agenda har i dagarna en polisanmälan inlämnats där organisationen Expo anklagas för diverse brott.

I artikeln delger Expressen oss uppgifterna att några sverigedemokrater och f.d. sverigedemokrater stöttat politiska organisationer med pengar genom att bl a köpa en bok!

Hur man nu kan anses vara nazist för den sakens skull är väl något som bara existerar i Expazis grumliga s.k. “intellekt”.

Hur som haver säger Expressen explicit att man fått dessa uppgifter från Expo och att dom är framtagna från telefonlistor och bank/post-transfereringar. Reaktionerna bland många skribenter i bloggosfären har varit blandade, men genomgående verkar alla vara intresserade av hur Expo egentligen kommit över dessa uppgifter. Det finns ett alls icke oväsentligt mått av misstankar om att Expo begått flera lagbrott i samband med detta och således har en polisanmälan inlämnats. En skribent på diskussionsforumet Exilen med signaturen “Tokes son” har formulerat följande anmälan:"

Från bloggen Skymningszonen där ni också kan se hela polisanmälan mot Expo.

Inga kommentarer: