måndag, januari 28, 2008

Every Kinda People: Humanitärpopulisternas skuld

Bloggen Every Kinda People skriver:

"Bloggen har tidigare skrivit om det bestialska knivmordet, när den 19-åriga Anton Njie i Köpenhamn blev nerstucken av tre gärningsmän som i den kalla vinternatten ville stjäla hans mössa.

Mordet fångades på bild av en bevakningskamera och mördarna kunde gripas.Nu framkommer att en av de häktade, en 19-åring, under fyra år härjat i Köpenhamn med knivar, påkar och en gång med en tom vodkaflaska.

Blir denne mångfaldige kulturberikare straffad och utvisad denna gång? Mordet kan ha haft rasistiska motiv eftersom mördaren har arabiskt utsprung och offret afrikanskt."

Och i Jyllands-Posten kan man läsa:

"De efterfølgende to år har politiet flere gange fat i i manden på grund af vold, tyveri og trusler mod en politibetjent, som han generer ved at råbe »Fucking homo« og »jeg knepper dine børn«.

(FS anm:De följande två åren har polisen flera gånger gripit mannen på grund av våld, stölder och hot mot en polis, som han ropade "Fucking homo" och "jag knullar dina barn" till.)

I januar 2008 står han over for den alvorligste sigtelse: Drabet på 19-årige Anton Njie, som blev stukket ihjel med en kniv på Strøget i København. En brasilianer og en iraner deltog også i overfaldet. De er nu alle tre sigtet for drabet på Anton. "

Inga kommentarer: