torsdag, januari 24, 2008

Två begärda häktade för inblandning i förskolehärvan

"Misstankarna mot de två män, 48 och 42 år gamla, som i förrgår greps misstänkta för inblandning i miljonsvindeln av skattemedel med anknytning till sju förskolor i Rinkeby och Tensta har stärkts. I dag begärdes de häktade. I Rinkeby är upprördheten bland somalierna stor."

"Minst 200 personer, bland dem många föräldrar till barn som går på de aktuella förskolorna, samlades i onsdagskväll i Rinkeby Folkets hus. Stämningen var upprörd och budskapet klart: medierna ägnar sig åt svartmålning av somlierna som folkgrupp i allmänhet och av verksamheten i de förskolor som är indragna i den misstänkta ekobrottsligheten i synnerhet."

Och läs nu HOTET:

"Det finns en risk att man vänder sig mot det svenska samhället, man känner sig förtryckt, trakasserad och kollektivt bestraffad, säger Mohammed Hagi Farah, medborgarvärd i Rinkeby och själv somalier."

DN

Alltid samma förbannande gnäll och hotande från muslimerna. Det är samma sak oavsett vart i västvärlden de är...gnäller...spelar offer och hotar....

Varför inte bara flytta till ett av nästan 60 muslimska länder istället? Ni får sharia och kan gå i burka, och vi slipper gnäll och hot. Win-win situation..

Inga kommentarer: