tisdag, juni 03, 2008

PÅMINNER ER OM: Censur, islamkramare och gamla radikaler

"Medievänstern styr opinionsbildning, verklighetsbeskrivningar och innehållet på tidningarnas kultursidor. I praktiken råder censur. Ingenting släpps fram som inte är politiskt korrekt och som inte hyllar det mångkulturella samhället. I sin nya bok "I landet Censurien" tecknar Kalmarförfattaren Anders Johansson den bilden av samhällsutvecklingen i dagens Sverige."

"Nyss sade hans gamla förläggare upp bekantskapen eftersom Anders Johansson deltagit i en debatt om invandrarpolitiken med kritiska synpunkter på hur denna bedrivs.

Han har också gång på gång förgäves försökt få debattmaterial publicerat om det hot som han anser föreligger mot vårt öppna samhälle från expanderande muslimska värderingar. Dessa riskerar att snart bli överordnade den sekulära lagen, menar han och noterar att kristendomen får behandlas i de mest kritiska ordalag medan islam är tabubelagt. Medievänstern stoppar effektivt all debatt därvidlag är hans slutsats."

"Vad läser du själv för tidningar?
– Väldigt få och lite. Jag har nästan tröttnat måste jag erkänna. När jag fick syn på Aftonbladet en gång utmålades George Bush som en undermänniska, ett avskum. På liknande sätt har denna tidning aldrig skrivit om massmördare som Saddam Hussein, Stalin, Mao. "
Läs mer på Barometern
Tack för tipset, MackaN!

Boken kostar 180:- plus frakt 40:-, så sätt in 220 riksdaler på Plusgiro: 4974421-2 och skriv ert namn och adress , så kommer boken inom några dagar.
KÖP BOKEN!! - Även om ni kanske inte orkar läsa den nu. Kanske finns det folk ni känner som BORDE läsa den .

Och sprid detta i era bloggar! Och tänk på att det är VIKTIGT att stötta de som vågar angripa dessa problem! Om han får sålt gott om böcker så kanske han kan tänkas göra flera böcker på detta tema.!!

Inga kommentarer: