måndag, juni 02, 2008

Geert Wilders skäller ut Europas ledare!


Den rakryggade och islamkritiska politikern, Geert Wilders, som gjorde filmen Fitna i våras, var igår och höll föredrag om Fitna och om islam i Köpenhamn.

Fröken Sverige var såklart där i goda vänners lag och lyssnade samt tog lite foton och hon lyckade till och med skaka tass med bloggens egen stora idol, Pia Kjærsgaard.

Stålkvinnan Kjærsgaard bjöd på ett rejält leende när hon fotades efter, som ni kan se.
Nå, det är väl knappast inte varje dag hon träffar islamkritiska svenskar, så det är klart hon blir glad. ;-)

Här ovan ler även Geert Wilders, men man kan lugnt säga att hela Europa fick sig en rejäl känga av honom.

"Europas politikere er bange og tør ikke kæmpe for ytringsfriheden, sagde Geert Wilders i sin tale på Christiansborg i dag."

Europas politiker är rädda och vågar inte kämpa för yttrandefriheten, sa Geert Wilders i sitt tal på Christiansborg (där danska regeringen finns vanligtvis).

"Den hollandske politiker og islamkritiker Geert Wilders tale i Landstingssalen på Christiansborg i dag sluttede med højtlydende klapsalver, der bare blev ved og ved."

...om och om igen så avslutades de olika delarna av Wilders föreläsning med högljudda klappningar som aldrig ville sluta....

"Tv nægter at vise min film, regeringer begrænser ytringsfriheden, folk tør ikke sige, hvad de mener, og billeder af nøgne kvinder, der er udstillet på et hollandsk rådhus, bliver fjernet efter muslimske klager«, sagde han."

Politiken

Det är ju ocksså något vi väl känner igen: Leonardo da Vinci berömda studie av manskroppen, "Den vitruvianske mannen" blev för mycket naket för personer med anknytning till Ekenäs lärcenter i Motala. En större replik av konstverket i ett trapphus fick målas över.

Hos den utmärkte bloggaren Snaphanen kan man läsa mer och se mer filmer

Fremragende foredrag af Wilders på 45 minutter for en fyldt Landstingssal. Store dele af pressen måtte af sikkerhedsgrunde blive udenfor, så dette nærmer sig en solohistorie.

Af politikerne ville kun DF risikere at blive fotograferet sammen med Wilders, de andre blev væk.

De pæne mennesker Vestager og Vesselboe skulle ikke have noget klinket, kunne man se i TV 2 Nyhederne kl 19. (DR har mig bekendt slet ikke omtalt begivenheden).

Det er ironisk, når Hirsi Ali siger det samme som Wilders, får hun Venstres frihedspris, mens Wilders er for Venstre noget katten har slæbt ind. Har Venstre helt fortrængt, at det var vold og trusler der tvang Rikke Hvilsøj ud af politik ? Har vi ikke lov at forlange at folketingspolitikerne er de første til at forsvare demokratiet?

- Godt nok er Wilders ikke en visionær karismatiker som Hirsi Ali, men han er en driftsikker, modig, vidende idealist, dybt præget af tragiske hollandske begivenheder de seneste fem år. Danske politikere dukker hovederne i deres sommerhuse, klæge som dejg der ikke vil hæve, og lader som om de aldrig har hørt Wilders yndlings-Orwell citat:

If liberty means anything at all, it means the right to tell people what they do not want to hear

Om frihet övehuvudtaget betyder något, då betyder det att man har rätten att säga saker till människor, saker som de egentligen inte vill höra.

…underforstået, tror jeg Wilders mener, uden at blive slået ihjel.

Men som Lars Hedegaard sagde i TV 2 : “Wilders er ikke inviteret for sine synspunkters skyld, men fordi har i dagens Europa er livstruet, for at fremsætte dem.”

Läs mer och se fler bilder och film på Snaphanen

Trykkefrihedsselskabet afviser Koran-forbud (2. jun.)

Urban Infidel

Inga kommentarer: