måndag, juni 02, 2008

Sd näst störst i Motala

"Mer än var tionde niondeklassare i Motala kan sympatisera med sverigedemokraterna, enligt Correns enkät. Vid nästa riksdagsval har flera av dem rösträtt.

Sverigedemokraterna kan bli näst största parti i Motala bland de allra yngsta väljarna vid valet 2010. Det visar statistiken i Correns enkät till niorna. Sd får åtta procent totalt och elva procent i Motala, vilket är en procent mer än moderaterna i Motala.

Vad säger du om det, Eva Isaksson-Ribers, moderat kommunalråd i Motala?

– Vi har misslyckats med att berätta om sverigedemokraternas främlingsfientlighet, och att förmedla vår politik.

Vilken är er strategi för att inte sd ska sno era röster?

– Vi måste hjälpas åt över partigränserna och diskutera demokrati med ungdomarna. Vi behöver personer med utländsk bakgrund i Sverige. De är en jätteviktig arbetskraft, inom omsorgen till exempel. "

Corren

Tack för tipset, Peter!

Ja, kära Motalapolitiker, det vore nog bättre om ni såg de verkliga problemen och skyddade Motalaborna mot våld och brott istället för att "diskutera demokrati". Det skulle fungera betydligt bättre!

Vi "behöver" inte alls fler invandrare till Sverige. Det är rena skitsnacket! Vad vi verkligen behöver är att få det fungera med de som redan är här först...

Läs bland annat detta, Eva Isaksson-Ribers, och Googla på våld och brott i Motala och ta dig en funderare: http://imittsverige.blogspot.com/2008/05/leo-sundberg-bara-7-av-invandrade.html

Inga kommentarer: