tisdag, januari 06, 2009

Helsingborg: Ny brand i judiska samfundets lokaler..med mera...

"Strax innan klockan 21 på måndagskvällen larmades räddningstjänst till en brand i judiska samfundets lokaler på Springpostgränd i Helsingborg. Branden misstänks vara anlagd och vittnen har sett hur två personer suttit på huk vid huset kort innan en stor eld flammat upp. Räddningstjänsten kunde släcka branden snabbt."

HD

I Danmark är det nu skolor i muslimtäta området Vollmose i Odense, som säger att judar bör hålla sina barn hemma från skolan då det kan skapa konflikter med de "palestinska" barnen....

"DF: uacceptabelt at danske jøder ikke kan være i fred

Dansk Folkepartis uddannelsesordfører og medlem af Folketingets integrationsudvalg, Martin Henriksen, kræver en handlingsplan fra Kommunernes Landsforening og fra flere ministre i regeringen ovenpå historierne om, at jødiske børn ikke kan gå i folkeskoler med mange arabiske børn. Martin Henriksen har selv flere ideer til en handlingsplan, bl.a. særlige opdragelseskurser til børn og forældre, som han vil rette henvendelse til regeringen omkring. Kravet kommer efter, at forholdet, AT herboende palæstinensere offentligt udtrykker så dybe frustrationer overfor danske jøder, at en folkeskole fra Vollsmose offentligt fraråder jøder at indskrive deres børn på skolen.

”Hvis ikke disse herboende udlændinge, uanset om det er palæstinensere eller ej, forstår, at danske jøder er fuldgyldige borgere i det danske samfund, så bliver de det aldrig selv. Vi kan ikke leve med at lade stå til overfor en gruppe borgere, der via deres handlinger ekskluderer andre borgere i samfundet fra de bærende institutioner. Jeg går derfor til regeringen med konkrete forslag til en handlingsplan på området,” siger Martin Henriksen, der ligeledes opfordrer Folketingets øvrige partier, elev- og lærerorganisationer samt menneskerettighedsgrupper til at tage afstand fra tendensen og solidarisk bakke op om danske jøders historiske og principielle ret til at færdes frit i samfundet."


Från utmärkta bloggen Jihad i Malmö:


"Rektorn för Humlehaveskolan i Odensevarnar judiska elever och föräldrar:


"Välj en annan skola."


Humlehaveskolan har idag en majoritet araber, varav 30 %s k "palestinier". Den är direkt farlig förjudiska elever.


Överrabbin Bent Lexner instämmer ivarningen och tillägger att situationen i Odense inte är unik. Han avråder judiska föräldrar från att placera sina barn i skolormed många araber.

***
Odense plågas idag av starka islamistiska
och antisemitiska strömningar. I slum-
området Vollsmose har dansk lag i praktiken
upphört att gälla. Istället är det imam Abu
Bashars shariadomstol som utmäter straffen.
året för bombtillverkning och terrorplanering.
Två av dem fick 12 års fängelse.
***

Dansk Folkeparti


"Mer enn 70.000 iranske studenter har sagt seg villig til å gjennomføre selvmordsangrep mot Israel - som en hevnaksjon mot angrepene på Gazastripen."


"Underskriftene har strømmet inn etter at Irans religiøse leder, Ayatollah Ali Khamenei, 28. desember sa at alle som blir drept mens de forsvarer palestinere i Gaza vil bli sett på som martyrer. Samme dag ble det offentliggjort registreringsskjemaer for frivillige selvmordsbombere."


Les alt om urolighetene i Midtøsten


- Det skytes i alle retninger

VG


Och ham-as hotar nu judar i hela världen:


"Hamas-leder antyder i en video, at drab på civile jøder verden over kan komme på tale."


"I et tv-interview med Hamas-leder Mahmoud Zahar, som dukkede op i dag på den Hamas-kontrollerede tv-station Al Aqsa, trues jøder verden over på livet som gengældelse for Israels angreb på Gaza.

Zahar siger, at Hamas må lægge grundlaget for en fremtid uden zionister, og at Hamas vil komme til at trække sig sejrrigt ud af krigen."

Jyllands-Posten


"/Fröken Sverige

Inga kommentarer: